uKit
Întrebări și răspunsuri

uKit oferă două variante pentru realizarea copiilor de rezervă — manual și automat. 

Copiile automate sunt create de către sistem la anumite intervale de timp pe parcursul anului, precum săptămânal, lunar sau trimestrial. 
Sistemul de copii automate este funcțional pentru orice site creat urmând procesul de mai jos:

- Săptămânal, creăm copii de rezervă pentru website-ul complet. Dacă nu există nicio modificare pe website, sistemul nu va recrea copia existentă.
- După ce a trecut o lună, copia de rezervă din prima săptămână este stocată ca și copie lunară. Celelalte copii vor și șterse.
- După trecerea unui an, sistemul reține copia de rezervă realizată la fiecare 4 luni, creând astfel copii de rezervă trimestriale. Pornește cu salvarea primei copii lunare din an, aceasta devenind prima copie trimestrială.

Copiile manuale pot fi realizate direct de către utilizatori, oricând doresc aceștia. Pentru a crea o copie de rezervă manuală, accesați Constructorul și dați click pe pictograma cu ceas din colțul stânga jos. 

Apoi, dați click pe butonul + Creează o copie de rezervă.

Puteți crea până la 10 copii manuale - un număr suficient pentru a salva toate versiunile cheie ale site-ului. Fiecare copie poate fi ștearsă oricând veți considera că nu mai este necesară.