uKit
Întrebări și răspunsuri

O copie de rezervă păstrează versiunea unui website dintr-un anumit moment, astfel încât dvs. să puteți reveni la aceasta mai târziu.

Sfat:
Recomandăm să creați copii de rezervă înainte de a realiza modificări majore la website, astfel încât să puteți reveni la versiunea anterioară, dacă este cazul.

uKit oferă 2 variante pentru realizarea copiilor de rezervă:

  1. Copii de rezervă automate.

Săptămânal, creăm copii de rezervă pentru website-ul complet. Dacă nu există nicio modificare pe website, sistemul nu va recrea copia existentă.

La finalul lunii curente, copia de rezervă din prima săptămână este stocată ca și copie lunară. Celelalte copii vor și șterse.

Dacă efectuați modificări în fiecare lună, la finalul anului veți avea 11 copii de rezervă lunare. La împlinirea unui an de la crearea site-ului, sistemul realizează copii la fiecare 4 luni. Începe prin salvarea primei copii lunare din an. Are loc dacă prima copie lunară este creată de mai bine de un an și intervalul dintre cea mai nouă copie și prima lunară este mai mare de 3 luni.

Video-ul de mai jos este o prezentare vizuală a modului în care copiile automate sunt salvate și eliminate:

       2. Copii de rezervă manuale

Copiile manuale pot fi realizate direct de către utilizatori, oricând doresc aceștia. Pentru a crea o copie de rezervă manuală, accesați Constructorul și dați click pe pictograma cu ceas din colțul stânga jos. 

 

Apoi, dați click pe butonul + Creează o copie de rezervă.

Notă:
Puteți crea până la 10 copii manuale - un număr suficient pentru a salva toate versiunile cheie ale site-ului. Fiecare copie poate fi ștearsă oricând veți considera că nu mai este necesară.