uKit
Întrebări și răspunsuri

uKit este un constructor de website-uri de tipul drag-and-drop, creat special pentru proprietarii de afaceri mici și mijlocii, dar și pentru orice alte persoane care doresc un website profesionist, dar nu au cunoștințe tehnice. Cu ajutorul unui site uKit, antreprenorii își pot aduce, cu ușurință, afacerea în mediul online, atrage noi clienți, crește vânzările și multe altele. 

Pentru a ajuta micile afaceri să-și creeze un website de succes, uKit a încorporat numeroase opțiuni și widget-uri, dedicate diferitelor domenii. Acestea includ peste 200 de design-uri predefinite, statistici ușor de utilizat, instrumente de optimizare SEO, soluții de comerț online, găzduire, înregistrare domeniu, design optimizat pentru dispozitivele mobile și multe altele. 

uKit a fost creat ca o soluție de a realiza un website fără a fi necesară utilizarea de coduri, de către constructorul de website-uri uCoz - companie care are peste 10 ani de experiență în domeniu și peste 1 milion de website-uri active. Experiența, combinată cu cele mai noi trend-uri și tehnologii, permite echipei noastre să ofere soluții de creare a unui website într-un mod eficient și la un cost mai mic. Astfel, putem să vă oferim cele mai bune variante, începând cu 4$/lună. 

Toate website-urile sunt optimizare pentru a funcționa perfect pe toate tipurile de dispozitive: desktop, telefoane mobile, tablete. 
uKit este disponibil actualmente în 4 limbi: engleză, portugheză, română și rusă.