uKit
FAQ – General

uKit este un constructor de website-uri de tipul drag-and-drop, creat special pentru proprietarii de afaceri mici și mijlocii, dar și pentru orice alte persoane care doresc un website profesionist, dar nu au cunoștințe tehnice. Cu ajutorul unui site uKit, antreprenorii își pot aduce, cu ușurință, afacerea în mediul online, atrage noi clienți, crește vânzările și multe altele. 

Pentru a ajuta micile afaceri să-și creeze un website de succes, uKit a încorporat numeroase opțiuni și widget-uri, dedicate diferitelor domenii. Acestea includ peste 200 de design-uri predefinite, statistici ușor de utilizat, instrumente de optimizare SEO, soluții de comerț online, găzduire, înregistrare domeniu, design optimizat pentru dispozitivele mobile și multe altele. 

uKit a fost creat ca o soluție de a realiza un website fără a fi necesară utilizarea de coduri, de către constructorul de website-uri uCoz - companie care are peste 10 ani de experiență în domeniu și peste 1 milion de website-uri active. Experiența, combinată cu cele mai noi trend-uri și tehnologii, permite echipei noastre să ofere soluții de creare a unui website într-un mod eficient și la un cost mai mic. Astfel, putem să vă oferim cele mai bune variante, începând cu 4$/lună. 

Toate website-urile sunt optimizare pentru a funcționa perfect pe toate tipurile de dispozitive: desktop, telefoane mobile, tablete. 
uKit este disponibil actualmente în 4 limbi: engleză, portugheză, română și rusă.

uKit este un constructor de website-uri de tipul drag-and-drop, creat special pentru cei care nu au cunoștințe de web design și programare, sau pentru cei care nu doresc să irosească timp modificând coduri HTML ci preferă să ne concentreze pe conținut. Totuși, dacă aveți nevoie să integrați un anumit cod, este posibil să faceți acest lucru prin intermediul abonamentului Pro.

Acest abonament vă oferă acces la widget-ul Cod HTML, pe care-l puteți adăuga în locul dorit de pe website și apoi să introduceți codul necesar:

De asemenea, puteți să utilizați widget-ul Cod HTML din Panoul Administrativ al site-ului uKit:

Accesați setările widget-ului și specificați poziția codului și paginile pe care acesta să fie adăugat:

Toate design-urile din cadrul uKit pot fi personalizate, în sensul că imaginile și textele pot fi înlocuite cu ușurință, în funcție de tema website-ului. Asta înseamnă că puteți alege un design din orice categorie disponibilă - alegeți în funcție de culorile, font-urile etc care vă plac cel mai mult. De exemplu, prin înlocuirea imaginilor standard cu unele personalizate, puteți transforma un design din categoria Medical într-unul pentru jocuri, sau puteți alege un design din categoria Cafenele & restaurante și să-l transformați într-un website pentru o firmă de curățenie.

 

Puteți crea două sau mai multe website-uri separate, în diferite limbi, iar apoi să le conectați între ele, de exemplu prin intermediul widget-urilor Pictogramă sau Buton. De asemenea, le puteți reuni sub același domeniu, de exemplu websiteuldvs.com și es.websiteuldvs.com.
Pentru a realiza un nou website într-una din limbile în care uKit este disponibil, trebuie doar să modificați limba Panoului Administrativ și apoi să creați un nou site. 

Rețineți că putem crea o copie a website-ului original, astfel încât să nu fie necesar să personalizați de la 0 unul nou, ci doar să traduceți textele din cadrul acestuia. Pentru a realiza copia site-ului, vă rugăm să contactați echipa de Asistență Tehnică. 

 

Da, vă oferim un Programul Afiliat, care vă permite să câștigați bani prin promovarea și redirecționarea traficului către uKit. Nu există o limită pentru sumele pe care le puteți câștiga - primiți comisionul garantat de 30% pentru toate plățile pe care le efectuează utilizatorii afiliați. Cu cât aduceți mai mulți utilizatori, cu atât mai mulți bani veți primi. Aflați mai multe despre program de pe pagina oficială.

 

Nu, singura variantă prin care site-ul va fi șters este dacă o faceți dvs. manual.

Pentru a șterge un website, accesați Panoul Administrativ al acestuia -> Setări -> Securitate.

Rețineți că această acțiune este una ireversibilă - după ștergere, nu veți mai avea posibilitatea de a restaura website-ul.

 

Insignele sunt mici premii pe care le acordăm website-urilor, în momentul realizării unor pași importanți în dezvoltarea acestora.

 

Dacă sistemul afișează eroarea "A apărut o eroare", asta înseamnă că echipa noastră realizează actualizări în cadrul sistemului. Este suficient să reîncărcați pagina ca eroarea să dispară. 

Însă, în situația în care eroarea persistă, vă rugăm să contactați echipa de Asistență Tehnică cu detalii despre dispozitivul pe care-l utilizați, sistemul de operare, browser și versiunea acestuia. Asigurați-vă că atașați și o captură de ecran cu eroarea și consola browser-ului deschisă (în majoritatea browserelor o puteți deschide prin combinația de taste Ctrl + Shift + I, iar apoi selectați tab-ul Consolă).

Pentru noi este extrem de important să colectăm informații cu privire la apariția acestor mesaje, astfel încât să putem remedia toate bug-urile care pot apărea, în cel mai scurt timp posibil.

 

Vă confruntați cu una dintre următoarele situații?

  • În modul Constructor este imposibil să adăugați o postare pe pagina Știri
  • Website-ul nu este afișat corect în modul Previzualizare
  • Apare un mesaj care spune că este interzisă adăugarea script-urilor de sistem care sunt necesare pentru operarea constructorului de website-uri

Unele extensii ale browser-ului pot interfera cu operarea corectă a constructorului, de aceea trebuie să dezactivați toate extensiile active din browser, inclusiv cele pentru blocarea reclamelor (de exemplu: AdBlock, Adblock Plus, AdGuard și altele).

Dacă nu doriți dezactivarea în browser, puteți adăuga ukit.com la lista domeniilor permise, în cadrul setărilor extensiei ad blocker.