uKit
FAQ – Publicare

Există două variante de a vă publica website-ul:

1. Prin intermediul Panoului Administrativ al site-ului, dând click pe butonul Publică.

2. În cadrul Constructorului, dați click pe butonul Publică din colțul din stângă jos a paginii.

 

1. Accesați Panoul Administrativ al website-ului, secțiunea Setări.
2. Selectați modul Lucrări de mentenanță.

În momentul în care veți fi pregătit ca website-ul să fie vizibil publicului, tot ce trebuie să faceți este să debifați căsuța de sub opțiunea Lucrări de mentenanță și publicați din nou site-ul.

 

Browserul păstrează informații despre website, astfel încât acesta să poată fi încărcat în cel mai scurt timp. Dacă și după ce debifați modul Lucrări de mentenanță, sistemul vă afișează același mesaj, utilizați combinația de taste Ctrl + F5 sau ștergeți manual memoria cache a browser-ului dvs.

 

uKit oferă două variante pentru realizarea copiilor de rezervă — manual și automat. 

Copiile automate sunt create de către sistem la anumite intervale de timp pe parcursul anului, precum săptămânal, lunar sau trimestrial. 
Sistemul de copii automate este funcțional pentru orice site creat urmând procesul de mai jos:

- Săptămânal, creăm copii de rezervă pentru website-ul complet. Dacă nu există nicio modificare pe website, sistemul nu va recrea copia existentă.
- După ce a trecut o lună, copia de rezervă din prima săptămână este stocată ca și copie lunară. Celelalte copii vor și șterse.
- După trecerea unui an, sistemul reține copia de rezervă realizată la fiecare 4 luni, creând astfel copii de rezervă trimestriale. Pornește cu salvarea primei copii lunare din an, aceasta devenind prima copie trimestrială.

Copiile manuale pot fi realizate direct de către utilizatori, oricând doresc aceștia. Pentru a crea o copie de rezervă manuală, accesați Constructorul și dați click pe pictograma cu ceas din colțul stânga jos. 

Apoi, dați click pe butonul + Creează o copie de rezervă.

Puteți crea până la 10 copii manuale - un număr suficient pentru a salva toate versiunile cheie ale site-ului. Fiecare copie poate fi ștearsă oricând veți considera că nu mai este necesară.

 

Pentru a schimba pictograma website-ului (favicon), accesați Panoul Administrativ al website-ului -> Setări -> Înlocuiește.

 

După ce modificați favicon-ul, trebuie să republicați website-ul, să ștergeți memoria cache a browser-ului iar apoi să accesați din nou site-ul.

 

Mai jos regăsiți instrucțiunile pentru diferite browsere. Selectați browser-ul dvs. și urmați instrucțiunile.

Google Chrome

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. Pe pagina care va apărea, selectați căsuțele din dreptul Cookie-uri și alte date privind site-ul și pluginul și Imaginile și fișierele memorate în cache.
3. Utilizați meniul din partea de sus pentru a selecta cantitatea de informații pe care doriți să o ștergeți. Selectați De la început dacă doriți să le ștergeți complet.
4. Click pe Ștergeți datele de navigare.

Mozilla Firefox

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. În fereastra Șterge istoric recent, din meniul rulant, selectați perioada de timp pentru care doriți să realizați această acțiune.
3. Deschideți lista Detalii și activați doar opțiunea Cache.
4. Click pe Șterge acum.

Opera

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. În fereastra Șterge istoric navigare, selectați perioada de timp pentru care doriți să realizați această acțiune.
3. Asigurați-vă că doar opțiunea Imaginile și fișierele memorate în cache este activată și dați click pe butonul Ștergeți datele de navigare.

Internet Explorer

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. În fereastra Șterge istoric navigare, selectați Fișiere de Internet temporare. Asigurați-vă că celelalte opțiuni sunt dezactivate.
3. Click pe butonul Șterge.

Safari

1. Click pe Safari în colțul din stânga sus a ecranului. În meniul care apare, dați click pe Preferințe.
2. În fereastra care apare, dați click pe tab-ul Confidențialitate, apoi pe butonul Șterge datele pentru toate website-urile.
3. Click pe Șterge acum în fereastra care se va deschide.

 

Actualmente puteți integra următoarele rețele sociale: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, VK, Pinterest și altele.