uKit
FAQ – Publicare

Există două variante de a vă publica website-ul::

  • Click pe Publică în Panoul Administrativ uKit.

  • în Constructor, click pe butonul Publică din partea stângă jos.

Accesați secțiunea Setări din Panoul Administrativ uKit:

Activați modul 'Lucrări de mentenanță':

Pentru a face website-ul din nou vizibil, dezactivați modul 'Lucrări de mentenanță' și publicați din nou site-ul.
 

Există două variante de a vă publica website-ul:

1. Prin intermediul Panoului Administrativ al site-ului, dând click pe butonul Publică.

2. În cadrul Constructorului, dați click pe butonul Publică din colțul din stângă jos a paginii.

 

1. Accesați Panoul Administrativ al website-ului, secțiunea Setări.
2. Selectați modul Lucrări de mentenanță.

În momentul în care veți fi pregătit ca website-ul să fie vizibil publicului, tot ce trebuie să faceți este să debifați căsuța de sub opțiunea Lucrări de mentenanță și publicați din nou site-ul.

 

Browserul păstrează informații despre website, astfel încât acesta să poată fi încărcat în cel mai scurt timp. Dacă și după ce debifați modul Lucrări de mentenanță, sistemul vă afișează același mesaj, utilizați combinația de taste Ctrl + F5 sau ștergeți manual memoria cache a browser-ului dvs.

 

O copie de rezervă păstrează versiunea unui website dintr-un anumit moment, astfel încât dvs. să puteți reveni la aceasta mai târziu.

Sfat:
Recomandăm să creați copii de rezervă înainte de a realiza modificări majore la website, astfel încât să puteți reveni la versiunea anterioară, dacă este cazul.

uKit oferă 2 variante pentru realizarea copiilor de rezervă:

  1. Copii de rezervă automate.

Săptămânal, creăm copii de rezervă pentru website-ul complet. Dacă nu există nicio modificare pe website, sistemul nu va recrea copia existentă.

La finalul lunii curente, copia de rezervă din prima săptămână este stocată ca și copie lunară. Celelalte copii vor și șterse.

Dacă efectuați modificări în fiecare lună, la finalul anului veți avea 11 copii de rezervă lunare. La împlinirea unui an de la crearea site-ului, sistemul realizează copii la fiecare 4 luni. Începe prin salvarea primei copii lunare din an. Are loc dacă prima copie lunară este creată de mai bine de un an și intervalul dintre cea mai nouă copie și prima lunară este mai mare de 3 luni.

Video-ul de mai jos este o prezentare vizuală a modului în care copiile automate sunt salvate și eliminate:

       2. Copii de rezervă manuale

Copiile manuale pot fi realizate direct de către utilizatori, oricând doresc aceștia. Pentru a crea o copie de rezervă manuală, accesați Constructorul și dați click pe pictograma cu ceas din colțul stânga jos. 

 

Apoi, dați click pe butonul + Creează o copie de rezervă.

Notă:
Puteți crea până la 10 copii manuale - un număr suficient pentru a salva toate versiunile cheie ale site-ului. Fiecare copie poate fi ștearsă oricând veți considera că nu mai este necesară.

Accesați secțiunea Setări din Panoul Administrativ uKit:

Click pe Înlocuiește:

Notă:
După modificarea favicon-ului, trebuie să ștergeți memoria cache a browser-ului, redeschideți navigatorul iar apoi website-ul.

Mai jos regăsiți instrucțiunile pentru diferite browsere. Selectați browser-ul dvs. și urmați instrucțiunile.

Google Chrome

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. Pe pagina care va apărea, selectați căsuțele din dreptul Cookie-uri și alte date privind site-ul și pluginul și Imaginile și fișierele memorate în cache.
3. Utilizați meniul din partea de sus pentru a selecta cantitatea de informații pe care doriți să o ștergeți. Selectați De la început dacă doriți să le ștergeți complet.
4. Click pe Ștergeți datele de navigare.

Mozilla Firefox

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. În fereastra Șterge istoric recent, din meniul rulant, selectați perioada de timp pentru care doriți să realizați această acțiune.
3. Deschideți lista Detalii și activați doar opțiunea Cache.
4. Click pe Șterge acum.

Opera

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. În fereastra Șterge istoric navigare, selectați perioada de timp pentru care doriți să realizați această acțiune.
3. Asigurați-vă că doar opțiunea Imaginile și fișierele memorate în cache este activată și dați click pe butonul Ștergeți datele de navigare.

Internet Explorer

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. În fereastra Șterge istoric navigare, selectați Fișiere de Internet temporare. Asigurați-vă că celelalte opțiuni sunt dezactivate.
3. Click pe butonul Șterge.

Safari

1. Click pe Safari în colțul din stânga sus a ecranului. În meniul care apare, dați click pe Preferințe.
2. În fereastra care apare, dați click pe tab-ul Confidențialitate, apoi pe butonul Șterge datele pentru toate website-urile.
3. Click pe Șterge acum în fereastra care se va deschide.

 

Actualmente puteți integra următoarele rețele sociale: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, VK, Pinterest și altele.