uKit
Întrebări și răspunsuri

Pentru a crea un magazin online prin intermediul uKit, trebuie să utilizați widget-ul Produs. În momentul în care adăugați widget-ul pe site, setările magazinului se activează automat.

În setările widget-ului Produs, puteți:

 

 

Puteți adăuga oricât de multe produse doriți. Pentru a naviga către setările magazinului, dați click pe pictograma cu coșul de cumpărături din colțul dreapta sus al Constructorului:

 

 

De aici, puteți accesa următoarele tab-uri:

  • Setări - vă permite să selectați moneda magazinului și să stabiliți acțiunea care va avea loc la adăugarea produsului în coșul de cumpărături.
  • Formularul de comandă - vă permite să specificați adresele de contact la care vor fi transmise notificările magazinului, câmpurile din formularul de comandă, dar și textul mesajului care va fi transmis către client.
  • Livrare - vă permite să vă administrați metodele de livrare. Acestea pot fi stabilite ca fiind atât gratuite, cât și cu un tarif fix.
  • Plățile - vă permite să modificați metodele de plată care vor fi disponibile clientului.

 

Notă: Pentru moment, magazinul online este în faza de testare beta, astfel încât acum este disponibil gratuit, indiferent de planul tarifar.

De asemenea, puteți personaliza aspectul și modul de funcționare al coșului de cumpărături, dând click pe acesta. Puteți stabili culoarea coșului și textul care apare pe acesta.