uKit
Întrebări și răspunsuri

Toate widget-urile din cadrul uKit pot fi personalizate. Puteți și chiar e recomandat să le modificați, astfel încât să se plieze complet pe conținutul website-ului, în loc să lăsați conținutul standard. Primul pas pe care trebuie să-l faceți pentru modificarea unui widget, este să dați click pe acesta iar un panou cu toate setările care pot fi personalizate va apărea în partea stângă.

Mai jos se regăsește lista cu widget-urile principale, a cărei personalizare este esențială pentru website-ul dvs.:

 

Pentru a naviga către formularul de editare a informațiilor de contact, trebuie să dați click pe pictograma tip creion din dreptul elementului dorit. În fereastra care va apărea în partea dreaptă, veți putea oferi datele dvs. de contact. Dacă aveți mai multe sedii, le puteți specifica dând click pe butonul Adaugă pentru a crea un sediu nou.

În formularul pentru modificarea datelor de contact, puteți completa câmpurile standard iar, dacă acestea nu sunt suficiente, puteți chiar și adăuga unele noi.

Pentru a modifica numele unui câmp suplimentar pe care l-ați creat, dați click pe pictograma creion din dreptul acestuia. În cazul în care nu mai aveți nevoie de câmp, click pe pictograma coș și acesta va fi șters din lista câmpurilor cu datele de contact. Dacă doriți să rearanjați ordinea câmpurilor, trageți elementul și mutați-l în locul dorit.

În cadrul setărilor puteți configura aspectul câmpurilor.

Widget-ul Rețele sociale vă permite să adăugați butoanele rețelelor sociale pe website-ul dvs., astfel încât vizitatorii să vă acceseze imediat și paginile din cadrul acestora. Butoanele îi pot transfera către o comunitate, un grup, o pagină personală sau chiar către o pagină publică. În setările widget-ului, trebuie să activați rețelele sociale care doriți să fie afișate și să specificați link-urile acestora.

Puteți rearanja rețelele sociale prin tragerea și mutarea acestora, prin intermediul panoului din partea stângă.

Widget-ul Hărți vă va ajuta potențialii clienți să vă găsească mult mai ușor, să obțină indicații către locația în care vă aflați și chiar să descopere programul de lucru.

Tipuri de hărți

La amplasarea unui widget, aveți la dispoziție 3 variante din care puteți alege: Google Maps, Yandex.Maps și Bing Maps. În cazuri rare se poate întâmpla ca adresa dvs. să nu se regăsească pe hartă. Într-o astfel de situație, încercați să selectați un alt serviciu pentru hartă (din cele 3 variante).

Marcator hartă

Dacă v-ați adăugat deja informațiile în cadrul widget-ului Date de contact, adresa specificată acolo va fi utilizată și ca marcator pe hartă. Pentru a adăuga unul nou, trebuie să introduceți ori adresa completă, ori coordonatele locației. În plus, cu siguranță veți vrea să adăugați un titlu sau o descriere pentru marcator - acestea vor apărea atunci când veți da click pe el. Dacă aveți mai multe sedii, puteți să le adăugați pe toate dând click pe butonul Adaugă marcator nou.

Adăugați widget-uri pentru rețelele sociale populare direct pe site: Facebook, Instagram, Twitter și Pinterest. Pentru a le conecta, trebuie doar să introduceți link-ul către profilul din rețeaua socială, iar apoi puteți merge la stabilirea aspectului widget-ului.

Widget-ul Video vă oferă posibilitatea de a adăuga video-uri pe paginile dvs. Puteți utiliza video-uri găzduite de furnizor populari, printre care YouTube și Vimeo. După amplasarea widget-ului pe site, trebuie să accesați setările acestuia și să introduceți link-ul către video-ul pe care doriți să-l afișați.

Notă: Înainte de adăugarea unui video pe website-ul uKit, asigurați-vă că setările video-ului permit afișarea acestuia pe website-uri terțe.