uKit
Întrebări și răspunsuri

Promovarea website-ului necesită o abordare metodică și actualizări periodice. Pentru a obține cele mai bune rezultate, vă recomandăm să vă concentrați pe următoarele aspecte:

CONȚINUT

Acesta trebuie să fie original și să fie atribuit unor cuvinte cheie, în funcție de domeniul de activitate. Un conținut unic (articole, imagini, material video și audio originale) are o influență majoră în promovarea website-ului în motoarele de căutare, așadar trebuie să acordați o atenție sporită acestui aspect.

OPTIMIZARE INTERNĂ

Codul generat de uKit este semantic, conform cu standardele și complet optimizat SEO. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați instrumentele noastre SEO, să vă concentrați pe structura și design-ul website-ului, să completați corect meta tag-urile, să conectați corect paginile din cadrul site-ului și să atașați un domeniu personalizat precum site.com.

Un meta tag Title trebuie să fie scurt, clar și să descrie activitatea dvs. (de exemplu: uKit - Constructor de website-uri pentru afaceri). Conținutul acestui meta tag este afișat în cadrul rezultatelor motoarelor de căutare și în bara pentru adresă a browser-ului:

Următorul meta tag important este Description, iar acesta ar trebui să conțină o scurtă descriere a paginii. Dacă acesta este completat corect, motoarele de căutare creează un fragment - o descriere pe scurt a paginii - având la bază această informație.

Meta tag-ul Keywords ar trebui să conțină cuvinte cheie care descriu conținutul paginii. Acestea pot fi atât cuvinte independente, cât și fraze - cel mai important este ca toate cuvintele cheie menționate să fie incluse în textul paginii.

Aflați mai multe informații cu privire la meta tag-uri

Cu ajutorul instrumentului nostru de Promovare, puteți evalua nivelul de optimizare a website-ului, pentru a vedea dacă este pregătit pentru publicare sau mai trebuie să lucrați la acesta. Website-ul se află în zona verde? Asta înseamnă că este pregătit pentru motoarele de căutare și puteți continua cu optimizarea offsite. 

OPTIMIZARE OFFSITE

O modalitate prin care puteți atrage vizitatori este de a avea resurse tematice care fac legătura la website-ul dvs. Utilizați promovarea, încercați să atrageți atenția bloggerilor care ar putea scrie despre afacerea dvs, adăugați link-ul site-ului la profilul dvs. din cadrul rețelelor sociale etc.

Dacă afacerea dvs. este una de interes pentru persoanele dintr-o anumită zonă, o altă modalitate prin care puteți să vă faceți simțită prezența este să vă adăugați compania în cadrul Google My Business și să vă semnalați locația pe Google Maps. Acest lucru poate fi realizat direct prin intermediul Panoului Administrativ uKit -> Promovare -> Localizare afacere.

Pentru a fi mai comod pentru dvs., am automatizat și procesul de verificare a site-ului prin Google. În Panoul Administrativ, accesați secțiunea Promovare -> Webmaster -> Google Search Console și dați click pe butonul Adaugă website nou. Veți avea posibilitatea de a vizualiza nivelul site-ului și să vă asigurați că Google vă indexează paginile în mod regulat.

De asemenea, vă recomandăm să consultați și sfaturile Google pentru webmasteri.