uKit
Întrebări frecvente

uKit este un constructor de website-uri de tipul drag-and-drop, creat special pentru proprietarii de afaceri mici și mijlocii, dar și pentru orice alte persoane care doresc un website profesionist, dar nu au cunoștințe tehnice. Cu ajutorul unui site uKit, antreprenorii își pot aduce, cu ușurință, afacerea în mediul online, atrage noi clienți, crește vânzările și multe altele. 

Pentru a ajuta micile afaceri să-și creeze un website de succes, uKit a încorporat numeroase opțiuni și widget-uri, dedicate diferitelor domenii. Acestea includ peste 200 de design-uri predefinite, statistici ușor de utilizat, instrumente de optimizare SEO, soluții de comerț online, găzduire, înregistrare domeniu, design optimizat pentru dispozitivele mobile și multe altele. 

uKit a fost creat ca o soluție de a realiza un website fără a fi necesară utilizarea de coduri, de către constructorul de website-uri uCoz - companie care are peste 10 ani de experiență în domeniu și peste 1 milion de website-uri active. Experiența, combinată cu cele mai noi trend-uri și tehnologii, permite echipei noastre să ofere soluții de creare a unui website într-un mod eficient și la un cost mai mic. Astfel, putem să vă oferim cele mai bune variante, începând cu 4$/lună. 

Toate website-urile sunt optimizare pentru a funcționa perfect pe toate tipurile de dispozitive: desktop, telefoane mobile, tablete. 
uKit este disponibil actualmente în 4 limbi: engleză, portugheză, română și rusă.

uKit este un constructor de website-uri de tipul drag-and-drop, creat special pentru cei care nu au cunoștințe de web design și programare, sau pentru cei care nu doresc să irosească timp modificând coduri HTML ci preferă să ne concentreze pe conținut. Totuși, dacă aveți nevoie să integrați un anumit cod, este posibil să faceți acest lucru prin intermediul abonamentului Pro.

Acest abonament vă oferă acces la widget-ul Cod HTML, pe care-l puteți adăuga în locul dorit de pe website și apoi să introduceți codul necesar:

De asemenea, puteți să utilizați widget-ul Cod HTML din Panoul Administrativ al site-ului uKit:

Accesați setările widget-ului și specificați poziția codului și paginile pe care acesta să fie adăugat:

Toate design-urile din cadrul uKit pot fi personalizate, în sensul că imaginile și textele pot fi înlocuite cu ușurință, în funcție de tema website-ului. Asta înseamnă că puteți alege un design din orice categorie disponibilă - alegeți în funcție de culorile, font-urile etc care vă plac cel mai mult. De exemplu, prin înlocuirea imaginilor standard cu unele personalizate, puteți transforma un design din categoria Medical într-unul pentru jocuri, sau puteți alege un design din categoria Cafenele & restaurante și să-l transformați într-un website pentru o firmă de curățenie.

 

Puteți crea două sau mai multe website-uri separate, în diferite limbi, iar apoi să le conectați între ele, de exemplu prin intermediul widget-urilor Pictogramă sau Buton. De asemenea, le puteți reuni sub același domeniu, de exemplu websiteuldvs.com și es.websiteuldvs.com.
Pentru a realiza un nou website într-una din limbile în care uKit este disponibil, trebuie doar să modificați limba Panoului Administrativ și apoi să creați un nou site. 

Rețineți că putem crea o copie a website-ului original, astfel încât să nu fie necesar să personalizați de la 0 unul nou, ci doar să traduceți textele din cadrul acestuia. Pentru a realiza copia site-ului, vă rugăm să contactați echipa de Asistență Tehnică. 

 

Da, vă oferim un Programul Afiliat, care vă permite să câștigați bani prin promovarea și redirecționarea traficului către uKit. Nu există o limită pentru sumele pe care le puteți câștiga - primiți comisionul garantat de 30% pentru toate plățile pe care le efectuează utilizatorii afiliați. Cu cât aduceți mai mulți utilizatori, cu atât mai mulți bani veți primi. Aflați mai multe despre program de pe pagina oficială.

 

Nu, singura variantă prin care site-ul va fi șters este dacă o faceți dvs. manual.

Pentru a șterge un website, accesați Panoul Administrativ al acestuia -> Setări -> Securitate.

Rețineți că această acțiune este una ireversibilă - după ștergere, nu veți mai avea posibilitatea de a restaura website-ul.

 

Insignele sunt mici premii pe care le acordăm website-urilor, în momentul realizării unor pași importanți în dezvoltarea acestora.

 

Dacă sistemul afișează eroarea "A apărut o eroare", asta înseamnă că echipa noastră realizează actualizări în cadrul sistemului. Este suficient să reîncărcați pagina ca eroarea să dispară. 

Însă, în situația în care eroarea persistă, vă rugăm să contactați echipa de Asistență Tehnică cu detalii despre dispozitivul pe care-l utilizați, sistemul de operare, browser și versiunea acestuia. Asigurați-vă că atașați și o captură de ecran cu eroarea și consola browser-ului deschisă (în majoritatea browserelor o puteți deschide prin combinația de taste Ctrl + Shift + I, iar apoi selectați tab-ul Consolă).

Pentru noi este extrem de important să colectăm informații cu privire la apariția acestor mesaje, astfel încât să putem remedia toate bug-urile care pot apărea, în cel mai scurt timp posibil.

 

Vă confruntați cu una dintre următoarele situații?

 • În modul Constructor este imposibil să adăugați o postare pe pagina Știri
 • Website-ul nu este afișat corect în modul Previzualizare
 • Apare un mesaj care spune că este interzisă adăugarea script-urilor de sistem care sunt necesare pentru operarea constructorului de website-uri

Unele extensii ale browser-ului pot interfera cu operarea corectă a constructorului, de aceea trebuie să dezactivați toate extensiile active din browser, inclusiv cele pentru blocarea reclamelor (de exemplu: AdBlock, Adblock Plus, AdGuard și altele).

Dacă nu doriți dezactivarea în browser, puteți adăuga ukit.com la lista domeniilor permise, în cadrul setărilor extensiei ad blocker.

În secțiunea Domenii din Panoul Administrativ, puteți alege, înregistra sau conecta unul sau mai multe domenii personalizate precum site.com.

După ce toate modificările au fost aplicate, website-ul va fi disponibil prin intermediul domeniului conectat. De asemenea, veți putea configura setările acestuia - de exemplu veți putea modifica înregistrări precum A, CNAME, MX și TXT.

 

Da, iată cum: 

1. Autentificați-vă în contul dvs. uKit.

2. Din meniul Panoul Administrativ (partea stângă), accesați secțiunea Domenii -> Cumpără un domeniu.

3. Introduceți domeniul dorit în căsuța de căutare.

4. Click pe Caută

5. Selectați extensia dorită pentru domeniu și dați click pe Achiziționează.

6. Selectați perioada de înregistrare și metoda de plată preferată.

7. Introduceți datele solicitate de sistem și dați click pe Achită.

Felicitări! Acum website-ul dvs. are o adresă oficială prin care poate fi accesat. 

 

Dacă nu aveți deja propriul domeniu, puteți achiziționa unul direct prin intermediul uKit. În acest caz, domeniul va fi conectat automat la website, nefiind necesare alte acțiuni suplimentare din partea dvs.

Dacă aveți deja propriul domeniu:

1. Accesați Panoul Administrativ uKit

2. Accesați secțiunea Domenii

3. Dați click pe Conectare domeniu

4. Introduceți numele domeniului și dați click pe Conectare

5. Confirmați că sunteți proprietarul domeniului dând click pe butonul Da, am înregistrat acest domeniu.

6. Specificați serverele de nume uKit (ns1.ukit.com și ns2.ukit.com) prin intermediul Panoului de Control de la registratorul domeniului iar apoi selectați Am stabilit serverele de nume

7. Poate dura până la 24 de ore pentru ca modificările să fie aplicate (din cauza perioadelor diferite de actualizare a acestor informații pe internet).

După ce serverele de nume sunt verificate, website-ul va fi disponibil online prin intermediul domeniului conectat.

 

Subdomeniul standard precum site.ulcraft.com nu mai poate fi modificat după crearea website-ului. Pentru a alege un nou subdomeniu, trebuie să creați un site nou.

Însă, ca și alternativă, aveți posibilitatea să achiziționați un domeniu personalizat, precum site.com din secțiunea Domenii a Panoului Administrativ, sau să vă conectați propriul domeniu achiziționat anterior de la orice registrator de domenii.

 

Numărul de domenii pe care le puteți conecta la website-ul uKit este nelimitat.

1. Doar unul dintre domeniile conectate este principal. Vizitatorii subdomeniului și a domeniilor secundare vor fi redirecționați automat către cel principal.
2. Orice domeniu conectat poate fi setat ca și principal.

 

Dacă ați conectat un domeniu personalizat la website-ul uKit, puteți crea și o adresă personalizată pentru acesta, precum nume@domeniuldvs.com.

În primul rând, trebuie să creați căsuțele de e-mail prin intermediul unui serviciu extern, ex. Google Apps for Work. Apoi le puteți conecta prin adăugarea înregistrărilor necesare la domeniu, în cadrul secțiunii Domenii din Panoul Administrativ uKit.

Contactați furnizorul dvs. de hosting pentru e-mail și solicitați-le înregistrările care trebuie adăugate. Apoi, accesați Panoul Administrativ uKit -> Domenii -> Conectate la website -> click pe pictograma cu rotiță -> Înregistrări domeniu -> Adaugă. Pentru instrucțiuni pas cu pas despre cum să administrați înregistrările domeniului prin intermediul uKit, click aici.

 

Puteți adăuga și modifica înregistrările domeniului, precum A, CNAME, MX și TXT în orice moment, prin intermediul secțiunii Domenii din Panoul Administrativ uKit.

Pentru a adăuga/modifica înregistrările:

1. Autentificați-vă în contul uKit.

2. În partea de sus a ecranului, din meniul rulant, selectați website-ul dorit pentru care doriți să modificați informațiile.

3. În Panoul Administrativ accesați secțiunea Domenii.

4. Mergeți pe pagina Conectate la website și dați click pe pictograma cu rotiță din dreptul domeniului.

5. Selectați Modificați înregistrările domeniului din partea stângă și dați click pe Adaugă pentru a introduce informațiile dorite.

6. Dați click pe Salvează.

Notă: Pentru a adăuga alte înregistrări, precum SRV, vă rugăm să contactați echipa de Asistență Tehnică.

 

uKit are următoarele servere de nume:

ns1.ukit.com

ns2.ukit.com

 

SSL este un protocol securizat care vă permite să creați un canal sigur între website-ul dvs. și vizitatori.
Certificatul SSL este o semnătură unică digitală a website-ului care este necesar pentru a crea un canal securizat între client și server.

Certificatul SSL vă permite să:

 • Dovediți autenticitatea website-ului și a proprietarului acestuia
 • Oferiți criptarea datelor transmise
 • Vă protejați împotriva falsificării datelor atunci când acestea sunt transmise în rețea

HTTPS este un protocol securizat care vă permite criptarea datelor transmise în cadrul protocolului SSL.

Începând cu luna ianuarie 2017, browserele Firefox și Chrome etichetează ca site-uri sigure doar cele securizate prin HTTPS.

Puteți atașa un certificat SSL la website-ul dvs. uKit în mod gratuit. 

Înainte de activarea certificatului SSL, trebuie să conectați un domeniu propriu la website. Nu este posibil să activați un certificat la subdomeniile de tipul siteulmeu.ukit.me. Puteți achiziționa un domeniu din Panoul Administrativ uKit sau conecta unul deja achiziționat.

Conectarea unui certificat SSL la un website uKit se realizează în mod gratuit, nu trebuie să-l achiziționați de la registratori terți.

Notă: De acum, conectarea unui certificat SSL personalizat la un website uKit nu mai este posibilă.

Din momentul în care domeniul a fost conectat cu succes la website, în cadrul Panoului Administrativ, accesați secțiunea Certificate SSL:

Pe pagina care va apărea, dați click pe Activare SSL pentru a activat certificatul pentru website-ul dvs. Conectarea certificatului poate dura până la 1 oră:

După conectarea certificatului, website-ul va fi disponibil prin intermediul protocolului HTTPS.

Există două variante de a vă publica website-ul:

1. Prin intermediul Panoului Administrativ al site-ului, dând click pe butonul Publică.

2. În cadrul Constructorului, dați click pe butonul Publică din colțul din stângă jos a paginii.

 

1. Accesați Panoul Administrativ al website-ului, secțiunea Setări.
2. Selectați modul Lucrări de mentenanță.

În momentul în care veți fi pregătit ca website-ul să fie vizibil publicului, tot ce trebuie să faceți este să debifați căsuța de sub opțiunea Lucrări de mentenanță și publicați din nou site-ul.

 

Browserul păstrează informații despre website, astfel încât acesta să poată fi încărcat în cel mai scurt timp. Dacă și după ce debifați modul Lucrări de mentenanță, sistemul vă afișează același mesaj, utilizați combinația de taste Ctrl + F5 sau ștergeți manual memoria cache a browser-ului dvs.

 

uKit oferă două variante pentru realizarea copiilor de rezervă — manual și automat. 

Copiile automate sunt create de către sistem la anumite intervale de timp pe parcursul anului, precum săptămânal, lunar sau trimestrial. 
Sistemul de copii automate este funcțional pentru orice site creat urmând procesul de mai jos:

- Săptămânal, creăm copii de rezervă pentru website-ul complet. Dacă nu există nicio modificare pe website, sistemul nu va recrea copia existentă.
- După ce a trecut o lună, copia de rezervă din prima săptămână este stocată ca și copie lunară. Celelalte copii vor și șterse.
- După trecerea unui an, sistemul reține copia de rezervă realizată la fiecare 4 luni, creând astfel copii de rezervă trimestriale. Pornește cu salvarea primei copii lunare din an, aceasta devenind prima copie trimestrială.

Copiile manuale pot fi realizate direct de către utilizatori, oricând doresc aceștia. Pentru a crea o copie de rezervă manuală, accesați Constructorul și dați click pe pictograma cu ceas din colțul stânga jos. 

Apoi, dați click pe butonul + Creează o copie de rezervă.

Puteți crea până la 10 copii manuale - un număr suficient pentru a salva toate versiunile cheie ale site-ului. Fiecare copie poate fi ștearsă oricând veți considera că nu mai este necesară.

 

Pentru a schimba pictograma website-ului (favicon), accesați Panoul Administrativ al website-ului -> Setări -> Înlocuiește.

 

După ce modificați favicon-ul, trebuie să republicați website-ul, să ștergeți memoria cache a browser-ului iar apoi să accesați din nou site-ul.

 

Mai jos regăsiți instrucțiunile pentru diferite browsere. Selectați browser-ul dvs. și urmați instrucțiunile.

Google Chrome

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. Pe pagina care va apărea, selectați căsuțele din dreptul Cookie-uri și alte date privind site-ul și pluginul și Imaginile și fișierele memorate în cache.
3. Utilizați meniul din partea de sus pentru a selecta cantitatea de informații pe care doriți să o ștergeți. Selectați De la început dacă doriți să le ștergeți complet.
4. Click pe Ștergeți datele de navigare.

Mozilla Firefox

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. În fereastra Șterge istoric recent, din meniul rulant, selectați perioada de timp pentru care doriți să realizați această acțiune.
3. Deschideți lista Detalii și activați doar opțiunea Cache.
4. Click pe Șterge acum.

Opera

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. În fereastra Șterge istoric navigare, selectați perioada de timp pentru care doriți să realizați această acțiune.
3. Asigurați-vă că doar opțiunea Imaginile și fișierele memorate în cache este activată și dați click pe butonul Ștergeți datele de navigare.

Internet Explorer

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. În fereastra Șterge istoric navigare, selectați Fișiere de Internet temporare. Asigurați-vă că celelalte opțiuni sunt dezactivate.
3. Click pe butonul Șterge.

Safari

1. Click pe Safari în colțul din stânga sus a ecranului. În meniul care apare, dați click pe Preferințe.
2. În fereastra care apare, dați click pe tab-ul Confidențialitate, apoi pe butonul Șterge datele pentru toate website-urile.
3. Click pe Șterge acum în fereastra care se va deschide.

 

Actualmente puteți integra următoarele rețele sociale: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, VK, Pinterest și altele.

 

Promovarea website-ului necesită o abordare metodică și actualizări periodice. Pentru a obține cele mai bune rezultate, vă recomandăm să vă concentrați pe următoarele aspecte:

CONȚINUT

Acesta trebuie să fie original și să fie atribuit unor cuvinte cheie, în funcție de domeniul de activitate. Un conținut unic (articole, imagini, material video și audio originale) are o influență majoră în promovarea website-ului în motoarele de căutare, așadar trebuie să acordați o atenție sporită acestui aspect.

OPTIMIZARE INTERNĂ

Codul generat de uKit este semantic, conform cu standardele și complet optimizat SEO. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați instrumentele noastre SEO, să vă concentrați pe structura și design-ul website-ului, să completați corect meta tag-urile, să conectați corect paginile din cadrul site-ului și să atașați un domeniu personalizat precum site.com.

Un meta tag Title trebuie să fie scurt, clar și să descrie activitatea dvs. (de exemplu: uKit - Constructor de website-uri pentru afaceri). Conținutul acestui meta tag este afișat în cadrul rezultatelor motoarelor de căutare și în bara pentru adresă a browser-ului:

Următorul meta tag important este Description, iar acesta ar trebui să conțină o scurtă descriere a paginii. Dacă acesta este completat corect, motoarele de căutare creează un fragment - o descriere pe scurt a paginii - având la bază această informație.

Meta tag-ul Keywords ar trebui să conțină cuvinte cheie care descriu conținutul paginii. Acestea pot fi atât cuvinte independente, cât și fraze - cel mai important este ca toate cuvintele cheie menționate să fie incluse în textul paginii.

Aflați mai multe informații cu privire la meta tag-uri

Cu ajutorul instrumentului nostru de Promovare, puteți evalua nivelul de optimizare a website-ului, pentru a vedea dacă este pregătit pentru publicare sau mai trebuie să lucrați la acesta. Website-ul se află în zona verde? Asta înseamnă că este pregătit pentru motoarele de căutare și puteți continua cu optimizarea offsite. 

OPTIMIZARE OFFSITE

O modalitate prin care puteți atrage vizitatori este de a avea resurse tematice care fac legătura la website-ul dvs. Utilizați promovarea, încercați să atrageți atenția bloggerilor care ar putea scrie despre afacerea dvs, adăugați link-ul site-ului la profilul dvs. din cadrul rețelelor sociale etc.

Dacă afacerea dvs. este una de interes pentru persoanele dintr-o anumită zonă, o altă modalitate prin care puteți să vă faceți simțită prezența este să vă adăugați compania în cadrul Google My Business și să vă semnalați locația pe Google Maps. Acest lucru poate fi realizat direct prin intermediul Panoului Administrativ uKit -> Promovare -> Localizare afacere.

Pentru a fi mai comod pentru dvs., am automatizat și procesul de verificare a site-ului prin Google. În Panoul Administrativ, accesați secțiunea Promovare -> Webmaster -> Google Search Console și dați click pe butonul Adaugă website nou. Veți avea posibilitatea de a vizualiza nivelul site-ului și să vă asigurați că Google vă indexează paginile în mod regulat.

De asemenea, vă recomandăm să consultați și sfaturile Google pentru webmasteri.

 

Fiecare pagină pe care o creați vine cu propriul set de opțiuni SEO, extrem de util pentru promovarea website-ului. Pentru a-l personaliza, trebuie doar să dați click pe pictograma cu rotiță din dreptul numelui paginii -> SEO.

Aici puteți adăuga următoarele meta tag-uri: Title, Description și Keywords.

Sub tab-ul SEO, completați meta tag-urile Title, Description și Keywords. Pentru a aplica modificările, trebuie să dați click pe orice zonă dinafara ferestrei cu setări, iar apoi să publicați din nou website-ul.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți înainte de verificarea site-ului cu motoare de căutare, precum Google este să-l publicați. Puteți face acest lucru prin intermediul Panoului Administrativ sau în modul Constructor, prin meniul din stânga.

Acum că site-ul este publicat, accesați Panoul Administrativ dând click pe iconița U din colțul stânga sus. Aici, accesați secțiunea Promovare -> Webmaster -> Google Search Console -> Adaugă website nou. Autentificați-vă în contul dvs. Google, sau creați unul nou dacă nu aveți deja unul.

Atunci când website-ul a fost transmis cu succes către Google, veți putea vedea următorul mesaj:

Asta înseamnă că website-ul dvs. va apărea în curând în cadrul rezultatelor căutării Google.

 

Ca regulă, un website apare în rezultatele unei căutări în aproximativ o lună. Asigurați-vă că ați verificat website-ul prin intermediul Google Search Console, pentru a grăbi procesul.

 

Accesați Panoul Administrativ al website-ului, secțiunea Statistici. Aici puteți să vă conectați propriul cont Google Analytics.

 

Pentru a vedea câte persoane v-au vizitat website-ul, trebuie să vă conectați contul Google Analytics.

Pentru aceasta, dați click pe logo-ul uKit din colțul stânga sus pentru a accesa direct Panoul Administrativ. De aici, accesați secțiunea Statistici -> Google Analytics -> Conectare.

Autentificați-vă în cadrul Google Analytics cu ajutorul contului dvs. Google și acceptați permisiunile solicitate. Când website-ul este conectat cu succes la Google Analytics, veți vedea următorul mesaj:

Creați un cont dând click pe butonul corespunzător și urmați instrucțiunile prezentate în ghidul de sub buton.

Acum ID-ul de urmărire a fost adăugat cu succes pe website-ul dvs.

Fiecare website uKit are un sitemap XML care ajută Google sau alte motoare de căutare să descopere și să indexeze mai rapid și mai corect website-ul dvs. 

Puteți accesa sitemap-ul dvs. prin adăugarea "sitemap.xml" la finalul adresei site-ului. De exemplu: site.ulcraft.com/sitemap.xml

Un obiectiv reprezintă acțiunea finalizată a unui vizitator pe website: click pe un buton, trimiterea unei solicitări, un apel sau alte activități care contribuie la succesul site-ului.

Înainte de a seta obiectivele, asigurați-vă că website-ul uKit este conectat la contul dvs. Google Analytics. Puteți verifica acest aspect în cadrul secțiunii Statistici din Panoul Administrativ.

Obiectivele pot fi stabilite pentru următoarele elemente de pe website:

 • Widgetul Buton 
 • Widgetul Apelare client
 • Widgetul Formular de contact
 • Ferestrele tip pop-up

Pentru a stabili un obiectiv pentru un element de pe site, dați click pe acesta și selectați Statistici din meniul care va apărea în partea stângă. Apoi, activați Obiective pe Google Analytics și copiați eticheta.

În continuare, trebuie să vă autentificați în contul dvs. Google Analytics, să creați un obiectiv și să adăugați eticheta copiată anterior.

Pentru instrucțiuni complete pentru lucrul cu obiective, vă invităm să consultați informațiile disponibile în cadrul acestui articol.

Notă: Adăugarea obiectivelor este o opțiune disponibilă în cadrul abonamentelor Premium+ și Pro.

O redirecționare 301 este un transfer permanent de la un URL la altul. În teorie, acesta este răspunsul serverului la solicitarea pe care o primește, informând că adresa a fost modificată în mod permanent. Ca rezultat, vizitatorul website-ului și motoarele de căutare sunt redirecționate către noul URL, diferit față de cel introdus inițial în browser, sau selectat din rezultatul motorului de căutare.

De ce să utilizați o redirecționare 301?

Acest tip de redirecționare vă permite să transferați rangul link-ului de la o pagină la alta. Aceasta este utilizată, în mod obișnuit, în următoarele situații:

 • schimbarea URL-ului paginii
 • contopirea paginilor duplicate
 • mutarea unui website de la un domeniu la altul
 • redirecționarea de la www la versiunea non-www a paginilor website-ului

Cum să setați o redirecționare 301?

Deschideți secțiunea Setări:

Accesați tab-ul Redirecționare 301:

Furnizați adresele paginilor noi și vechi și apoi salvați modificările.

Aduceți-vă website-ul la nivelul următor prin achiziționarea unuia dintre planurile noastre tarifare:

Premium 

Achiziționarea abonamentului Premium vă permite să beneficiați de următoarele opțiuni și instrumente:

 • Pagini, spațiu pe disc și vizitatori nelimitați
 • Fără reclame uKit
 • Suport 24/7
 • Notificări prin SMS nelimitate (pentru solicitările de apelare din partea vizitatorilor site-ului dvs.)
 • Versiune optimizată pentru mobil
 • Hosting gratuit
 • Subdomeniu gratuit, de forma nume.ulcraft.com
 • Posibilitatea de a conecta domenii personalizate precum nume.ro
 • Copii de rezervă
 • Statistici website
 • 200+ design-uri profesionale

Abonamentul este disponibil pentru doar 5$/lună la plata lunară sau 4$/lună la plata pe un an (48$/an).

Premium+

Acest abonament include toate opțiunile oferite de cel Premium, plus statistici avansate și acces nelimitat la design-urile premium:

 • Obiective în Google Analytics
 • Design-uri premium
 • Suport în timp real prin intermediul unui chat live

Abonamentul este disponibil pentru doar 10$/lună la plata lunară sau 8$/lună la plata pe un an.

Pro 

Acest abonament include toate opțiunile oferite de cel Premium+, aducând în plus posibilități creative și de codare pentru profesioniști:

 • Integrare cod personalizat HTML
 • Scheme de culori personalizate

Acest abonament este disponibil pentru doar 15$/lună la plata lunară sau 12$/lună la plata pe un an.

Puteți achita cu un card bancar Visa sau MasterCard. De asemenea, oferim și posibilitatea de a realiza plata prin intermediul unui cont PayPal.

Plata se realizează în USD. Dar, în funcție de valuta cardului, din cont vi se va retrage contravaloarea sumei în USD. Dacă întâmpinați probleme la transferul fondurilor, vă rugăm să contactați echipa de Asistență Tehnică.

Oferim reduceri fixe pentru planurile tarifare, în funcție de perioada de abonare. Cu cât este mai lungă perioada pe care achiziționați un abonament, cu atât mai mare va fi reducerea de care beneficiați:

 • 5% reducere la plata pe 3 luni
 • 10% reducere la plata pe 6 luni
 • 20% reducere la plata pe 1 an
 • 30% reducere la plata pe 2 an

În plus, periodic desfășurăm numeroase promoții și oferte speciale care se adaugă la reducerile standard. Urmăriți știrile de pe blogul nostru oficial pentru a fi la curent cu toate ofertele speciale.

Perioada de probă de 14 zile vă oferă acces complet, gratuit, la toate opțiunile incluse în cadrul abonamentului Premium. Astfel puteți să testați, fără limitări, funcțiile platformei și să decideți dacă uKit este soluția potrivită pentru afacerea dvs.

Nu, website-ul nu va fi șters. La expirarea perioadei de probă nu veți mai avea posibilitatea de a vă publica website-ul, însă dvs. îl veți putea edita și previzualiza în continuare. Puteți să vă modificați site-ul până când considerați că este pregătit pentru a fi lansat online și atunci să achiziționați unul dintre abonamentele noastre - nu este obligatoriu ca acest moment să coincidă cu data expirării perioadei de probă. Abonamentele sunt disponibile începând cu 4$/lună.

uKit este organizat în două părți pentru a lucra mai ușor cu website-ul dvs., și anume Panoul Administrativ și Constructor.

PANOUL ADMINISTRATIV

De fiecare dată când vă autentificați în contul dvs., veți putea vedea toate activitățile într-un singur loc, prin intermediul Panoului Administrativ uKit. De aici, puteți administra website-ul și realiza următoarele acțiuni:

 1. Vizualiza lista tuturor website-urilor proprii, precum și să creați unul nou. Selectând un alt site din listă, informațiile din Panoul Administrativ se vor modifica, astfel încât să reflecte datele site-ului ales.
 2. Accesa modul de editare al website-ului selectat.
 3. Publica website-ul.
 4. Achiziționa un abonament.

În partea inferioară a Panoului Administrativ, puteți:

 1. Administra plățile și vizualiza istoricul acestora.
 2. Achiziționa un domeniu personalizat sau conecta unul existent, precum și să administrați setările domeniului.
 3. Conecta Google Analytics și vizualiza statisticile vizitatorilor.
 4. Utiliza instrumentul de Promovare pentru a analiza nivelul de optimizare a website-ului pentru motoarele de căutare. Tot aici puteți verifica site-ul prin intermediul Google Search Console și marca locația acestuia pe Google Maps.
 5. Ascunde website-ul, astfel încât să nu fie vizibil publicului.
 6. Contacta echipa de Asistență Tehnică.

CONSTRUCTOR

Constructorul uKit este locul în care puteți personaliza și modifica website-ul. De aici, puteți modifica imaginile, textele, rearanja/adăuga secțiuni, modifica schemele de culori, adăuga noi elemente, previzualiza website-ul pe diferite dispozitive și multe altele.

Toate modificările se realizează prin intermediul meniului din partea stângă. De asemenea, oferă posibilitatea de a anula sau a reface acțiunile, crea copii de rezervă, publica website-ul și de a accesa direct Panoul Administrativ.

Puteți modifica design-ul website-ului prin accesarea secțiunii Design -> Schimbă design.

Veți fi redirecționat către pagina cu lista design-urilor.

Aici, tot ce trebuie să faceți este să alegeți design-ul dorit și apoi să dați click pe butonul Modifică design. Înlocuirea se va realiza automat și nu veți pierde nicio informație din cele adăugate pe website-ul dvs.

Fiecare element al website-ului este responsive, în sensul că se adaptează la rezoluția ecranului dispozitivului de pe care site-ul este accesat. Pentru a vedea cum arată site-ul pe diferite dispozitive, accesați Constructor -> Previzualizare.

Pe pagina care va apărea, în colțul din stânga sus, puteți selecta tipul dispozitivului și orientarea ecranului.

Numărul de intrări din meniu, afișate înaintea tab-ului Mai multe depinde de rezoluția monitorului dispozitivului de pe care accesați site-ul, precum și de lungimea denumirii elementelor meniului.

Puteți aranja paginile în anumite ierarhii, selectând pagina dorită ca nivel principal. De exemplu:

Click pe meniul de navigare din partea de sus a ecranului și accesați setările acestuia.

Există două modalități de a crea sub-pagini:

1. În meniul din partea stângă, trageți pagina sub pagina dorită, orientată spre dreapta.  

2. Selectați elementul pe care doriți să-l relocați și specificați pagina principală.

Publicați website-ul pentru a aplica toate modificările.

1. Din secțiunea Paginile Site-urilor, creați pagina dorită.

2. Specificați numele în cadrul Setărilor.

3. Treceți cursorul peste bara de navigare și dați click pe aceasta. În panoul din stânga de editare a setărilor, eliminați elementul de meniu corespunzător paginii abia create.

4. Acum că pagina a fost exclusă din meniu, puteți adăuga link-ul către aceasta oriunde doriți pe site. Pentru a face acest lucru, amplasați un Buton, o Imagine sau un Text în locația dorită și adăugați link-ul la pagină.

Treceți cursorul peste bara de navigare (meniu) și dați click pe aceasta. În cadrul panoului de editate din partea stângă, activați opțiunea Meniu fix în partea de sus.

După ce activați opțiunea, puteți stabili și alte setări, precum culoarea fundalului și transparența acestuia.

Puteți împiedica motoarele de căutare să indexeze anumite pagini de pe website, mai puțin Pagina principală. Această opțiune vă este utilă, de exemplu, dacă nu doriți ca informațiile de pe pagină să fie colectate înainte de momentul potrivit.

Pentru activarea acestei opțiuni, accesați secțiunea Paginile site-ului din panoul din partea stângă, dați click pe pictograma cu rotiță și selectați tab-ul SEO.

Click pe formularul de contact pentru a deschide setările acestuia. În meniul din partea stângă puteți personaliza următoarele setări standard ale formularului:

 1. Activa/dezactiva afișarea titlului
 2. Configura câmpurile formularului
 3. Modifica mesajul afișat la trimitere
 4. Stabili adresa de e-mail pentru transmiterea mesajului vizitatorului
 5. Modifica denumirea câmpurilor

Dacă nu doriți ca postările blog-ului să fie afișate complet pe pagină, puteți să le împărțiți cu ajutorul delimitatorului Citește mai mult.

 1. Dați click pe locul în care doriți să împărțiți textul postării
 2. Din meniul din partea stângă selectați Delimitator Citește mai mult

Pentru a modifica dimensiunea widget-ului, amplasați un Spațiu sau un Separator (localizate sub tab-ul Structură) lângă acesta. Treceți cursorul mouse-ului peste widget-ul pe care doriți să-l redimensionați. Un chenar colorat ar trebui să apară pe lateralele widget-ului.

Trageți bordura pentru a redirecționa în funcție de preferințe.

Pentru a stabili înălțimea widget-ului, dați click pe acesta și ajustați înălțimea cu ajutorul butonului de redimensionare din partea de jos a widget-ului.

Link-urile ancoră, sau "page jumps", duc vizitatorii către o anumită locație de pe aceeași pagină. Link-urile ancoră sunt utilizate, de regulă, pe website-urile cu o singură pagină, unde fiecare element din meniu face trimitere către un anumit punct de pe aceeași pagină.

Astfel de link-uri ancoră pot fi stabilite cu ajutorul widget-ului Titlu din meniul din stânga a Constructorului:

1. Amplasați titlurile necesare pe pagină.

2. Deschideți setările link-ului.

3. Sub tab-ul Paginile site-ului, alegeți numele paginii curente și dați click pe semnul + (plus) de lângă acesta pentru a vedea lista opțiunilor.

Acum butonul vă va transfera către ancora specificată.

Un tabel poate fi creat cu ajutorul widget-ului Lista de prețuri

Adăugați-l în locul dorit pe site și dați click pe acesta pentru a-l modifica. Aici puteți modifica denumirea coloanelor, rearanja rândurile, crea noi câmpuri, introduce descrieri și adăuga butoane.

Aveți posibilitatea de a activa/dezactiva widget-urile prezente în partea superioară/inferioară a website-ului. Pentru aceasta, treceți cursorul peste secțiunea dorită și dați click pe pictograma cu rotiță.

Aveți posibilitatea de a activa/dezactiva widget-urile prezente în partea superioară/inferioară a website-ului. Pentru aceasta, treceți cursorul peste secțiunea dorită și dați click pe pictograma cu rotiță.

Dacă aveți nevoie să realizați modificări mai avansate la cele două zone, contactați echipa de Asistență Tehnică.

În primul rând, selectați elementul sau textul pe care doriți să adăugați link-ul. Apoi, dați click pe butonul Link care va apărea deasupra elementului sau textului selectat. În fereastra care se va deschide, stabiliți pagina către care va trimite elementul în cauză. Poate fi o pagină externă sau una din cadrul site-ului. De asemenea, puteți specifica modul de deschidere a paginii - într-o fereastră nouă sau în cea curentă.

Dacă butonul Link nu apare, înseamnă că elementului sau textului în cauză nu i se poate atașa un link.

Alegeți imaginea pe care doriți să o modificați și dați click pe pictograma de tăiere a imaginii:

Evidențiați zona dorită a imaginii cu ajutorul unui chenar iar apoi selectați căsuța:

În timp ce modificați website-ul, accesați tab-ul Design și schimbați schema de culori:

Planul Pro vă oferă acces la opțiunea de creare a schemelor de culori personalizate:

Pentru a adăuga un widget pentru rețele sociale pe website-ul dvs., accesați tab-ul Constructor din meniul lateral al site-ului, apoi Widget-uri -> Social. Trageți widget-ul și amplasați-l pe locul dorit de pe website.

 

Din păcate, nu puteți modifica font-ul, deoarece acestea este predefinit în funcție de design-ul pe care-l utilizați. Însă, puteți oricând să schimbați design-ul folosit cu un altul care are font-ul ideal pentru dvs.

 

Opțiunea pentru activarea versiunii pentru cei cu deficiențe de vedere este localizată în secțiunea Design a Constructorului. 

În setările avansate, puteți stabili culoarea barei, precum și alinierea butonului de modificare. 

Pentru a crea un magazin online prin intermediul uKit, trebuie să utilizați widget-ul Produs. În momentul în care adăugați widget-ul pe site, setările magazinului se activează automat.

În setările widget-ului Produs, puteți:

 

 

Puteți adăuga oricât de multe produse doriți. Pentru a naviga către setările magazinului, dați click pe pictograma cu coșul de cumpărături din colțul dreapta sus al Constructorului:

 

 

De aici, puteți accesa următoarele tab-uri:

 • Setări - vă permite să selectați moneda magazinului și să stabiliți acțiunea care va avea loc la adăugarea produsului în coșul de cumpărături.
 • Formularul de comandă - vă permite să specificați adresele de contact la care vor fi transmise notificările magazinului, câmpurile din formularul de comandă, dar și textul mesajului care va fi transmis către client.
 • Livrare - vă permite să vă administrați metodele de livrare. Acestea pot fi stabilite ca fiind atât gratuite, cât și cu un tarif fix.
 • Plățile - vă permite să modificați metodele de plată care vor fi disponibile clientului.

 

Notă: Pentru moment, magazinul online este în faza de testare beta, astfel încât acum este disponibil gratuit, indiferent de planul tarifar.

De asemenea, puteți personaliza aspectul și modul de funcționare al coșului de cumpărături, dând click pe acesta. Puteți stabili culoarea coșului și textul care apare pe acesta.

 

Widget-urile sunt secțiuni esențiale ale website-ului dvs. În cadrul Constructorului, sub tab-ul Widget-uri, este disponibilă o colecție considerabilă de widget-uri, pe care o extindem în permanență pentru a vă oferi cât mai multe opțiuni pentru website-ul dvs. 

Acestea sunt grupate în mai multe categorii:

 • General
 • Structură
 • Conținut
 • Media
 • Contact
 • Social

GENERAL
Așa cum o spune și numele, aici sunt incluse elemente generale, de bază, pentru un website. Printre acestea sunt elementele bazate pe text, precum Titlu, Text, Citat, elemente multimedia precum Imagine, Pictogramă, Slider și Buton. Aici poate fi găsit și widget-ul Cod HTML, vizibil doar utilizatorilor care au achiziționat abonamentul Pro.

STRUCTURĂ
Widget-urile din această categorie vă ajută să vă organizați aspectul website-ului, cu ajutorul spațiilor și separatorilor.

CONȚINUT
Sub tab-ul Conținut, veți regăsi numeroase widget-uri care vă permit să adăugați conținut de tipuri diferite, pe website-ul dvs. De exemplu, widget-urile Card și Listă de prețuri vă vor ajuta să vă prezentați produsele într-o manieră vizuală plăcută și să descrieți proprietățile acestora. Dacă doriți să comercializați produsele direct prin intermediul site-ului, puteți utiliza widget-ul Magazin Ecwid. Alte widget-uri vă vor permite, de asemenea, să distribuiți diferite tipuri de conținut.

MEDIA
Aceste widget-uri vă permit să distribuiți un conținut media, precum fișiere, video, muzică și prezentări.

CONTACT
Widget-urile de contact vă pot ajuta vizitatorii să vă contacteze, să se aboneze la diferite tipuri de newslettere, să interacționeze prin intermediul formularului de contact, să solicite să fie apelat sau să primească suport prin intermediul chat-ului live de pe site-ul dvs.

SOCIAL
Elementele sociale sunt ideale pentru adăugarea widget-urilor diferitelor rețele sociale pe website, astfel încât vizitatorii să vă poată găsi cu ușurință pe Facebook, Twitter etc.

Toate widget-urile din cadrul uKit pot fi personalizate. Puteți și chiar e recomandat să le modificați, astfel încât să se plieze complet pe conținutul website-ului, în loc să lăsați conținutul standard. Primul pas pe care trebuie să-l faceți pentru modificarea unui widget, este să dați click pe acesta iar un panou cu toate setările care pot fi personalizate va apărea în partea stângă.

Mai jos se regăsește lista cu widget-urile principale, a cărei personalizare este esențială pentru website-ul dvs.:

 

Pentru a naviga către formularul de editare a informațiilor de contact, trebuie să dați click pe pictograma tip creion din dreptul elementului dorit. În fereastra care va apărea în partea dreaptă, veți putea oferi datele dvs. de contact. Dacă aveți mai multe sedii, le puteți specifica dând click pe butonul Adaugă pentru a crea un sediu nou.

În formularul pentru modificarea datelor de contact, puteți completa câmpurile standard iar, dacă acestea nu sunt suficiente, puteți chiar și adăuga unele noi.

Pentru a modifica numele unui câmp suplimentar pe care l-ați creat, dați click pe pictograma creion din dreptul acestuia. În cazul în care nu mai aveți nevoie de câmp, click pe pictograma coș și acesta va fi șters din lista câmpurilor cu datele de contact. Dacă doriți să rearanjați ordinea câmpurilor, trageți elementul și mutați-l în locul dorit.

În cadrul setărilor puteți configura aspectul câmpurilor.

Widget-ul Rețele sociale vă permite să adăugați butoanele rețelelor sociale pe website-ul dvs., astfel încât vizitatorii să vă acceseze imediat și paginile din cadrul acestora. Butoanele îi pot transfera către o comunitate, un grup, o pagină personală sau chiar către o pagină publică. În setările widget-ului, trebuie să activați rețelele sociale care doriți să fie afișate și să specificați link-urile acestora.

Puteți rearanja rețelele sociale prin tragerea și mutarea acestora, prin intermediul panoului din partea stângă.

Widget-ul Hărți vă va ajuta potențialii clienți să vă găsească mult mai ușor, să obțină indicații către locația în care vă aflați și chiar să descopere programul de lucru.

Tipuri de hărți

La amplasarea unui widget, aveți la dispoziție 3 variante din care puteți alege: Google Maps, Yandex.Maps și Bing Maps. În cazuri rare se poate întâmpla ca adresa dvs. să nu se regăsească pe hartă. Într-o astfel de situație, încercați să selectați un alt serviciu pentru hartă (din cele 3 variante).

Marcator hartă

Dacă v-ați adăugat deja informațiile în cadrul widget-ului Date de contact, adresa specificată acolo va fi utilizată și ca marcator pe hartă. Pentru a adăuga unul nou, trebuie să introduceți ori adresa completă, ori coordonatele locației. În plus, cu siguranță veți vrea să adăugați un titlu sau o descriere pentru marcator - acestea vor apărea atunci când veți da click pe el. Dacă aveți mai multe sedii, puteți să le adăugați pe toate dând click pe butonul Adaugă marcator nou.

Adăugați widget-uri pentru rețelele sociale populare direct pe site: Facebook, Instagram, Twitter și Pinterest. Pentru a le conecta, trebuie doar să introduceți link-ul către profilul din rețeaua socială, iar apoi puteți merge la stabilirea aspectului widget-ului.

Widget-ul Video vă oferă posibilitatea de a adăuga video-uri pe paginile dvs. Puteți utiliza video-uri găzduite de furnizor populari, printre care YouTube și Vimeo. După amplasarea widget-ului pe site, trebuie să accesați setările acestuia și să introduceți link-ul către video-ul pe care doriți să-l afișați.

Notă: Înainte de adăugarea unui video pe website-ul uKit, asigurați-vă că setările video-ului permit afișarea acestuia pe website-uri terțe.

Dacă doriți o comunicare mai activă cu utilizatorii dvs, un chat live este soluția ideală. Acesta vă poate ajuta să monitorizați traficul în timp real și să oferiți suport live clienților dvs. 

Pentru a adăuga un widget pentru chat live, accesați din meniul din partea stângă Constructor -> Widget-uri > Contact. Aici aveți la dispoziție 3 variante pentru chat live: LiveChat, JivoChat și Live Agent.

Trageți widget-ul și amplasați-l în locul dorit de pe pagină: în colțul din dreapta sau din stânga jos. Click pe widget pentru a accesa setările acestuia și conecta un cont existent, sau crea unul nou.

 

Un magazin online poate fi creat cu ajutorul widget-ului Ecwid: Constructor -> Conținut -> Magazin Ecwid. Adăugați widget-ul în locul dorit pe website și dați click pe acesta. În partea stângă se va deschide meniul cu setările pentru Ecwid - aici este necesar să conectați un cont existent Ecwid sau să creați unul nou. Pentru informații detaliate cu privire la magazinul Ecwid, vă invităm să consultați pagina http://www.ecwid.com/pricing.

Alternativ, un magazin online poate fi creat prin intermediul widget-ului Card: Constructor -> Conținut -> Card. Adăugați widget-ul în locul dorit pe website și apoi stabiliți design-ul acestora. Puteți personaliza cardul prin adăugarea unei imagini de produs, descriere, preț. Pentru a oferi vizitatorilor posibilitatea de a plasa comenzi, conectați fereastra de comandă la butoane. Puteți adăuga oricâte cardul doriți, în funcție de necesitățile dvs.

Există două variante pentru a face acest lucru:

#1 Un magazin online poate fi creat prin intermediul widget-ului Card: Constructor -> Conținut -> Card. Adăugați widget-ul în locul dorit pe website și apoi stabiliți design-ul acestora. Puteți personaliza cardul prin adăugarea unei imagini de produs, descriere, preț și un buton de acțiune (de exemplu pentru lansarea comenzii). Puteți adăuga oricâte cardul doriți, în funcție de necesitățile dvs.

#2 Puteți adăuga o listă de prețuri cu descrierea completă a produselor și serviciilor. Pentru aceasta, în cadrul Constructorului, accesați tab-ul Conținut și selectați widget-ul Listă de prețuri și trageți-l în locul dorit pe website.
Pentru a configura câmpurile, dați click pe lista de prețuri și editați setările din meniul din partea din stânga. De asemenea, puteți atribui un formular de comandă butoanelor din lista de prețuri. Astfel, vizitatorii website-ului dvs. vor avea posibilitatea să plaseze comenzi pentru produsele și serviciile pe care le oferiți.

 

Puteți adăuga până la 10 imagini în cadrul widget-ului Slider.
Dacă doriți ca slider-ul să nu conțină texte sau butoane, luați în considerare utilizarea widget-ului Galerie și selectarea tipului de design Slideshow. În acest caz, numărul de imagini pe care le puteți adăuga este nelimitat.

 

Puteți permite comentariile la postările dvs. din cadrul secțiunii Blog de pe website-ul dvs. Pentru a crea un blog, din meniul din partea stângă a site-ului selectați Paginile site-ului -> Adaugă pagină -> Știri

Creați primul articol și dați click pe acesta pentru a deschide meniul cu setări, în partea stângă. Aici, activați sistemul de comentarii Disqus.

Dați click pe mesajul Disqus care va apărea sub postare.

Conectați un cont existent Disqus sau creați unul nou.

Pentru a adăuga un fișier pe website-ul dvs. utilizați widget-ul Fișier. Acesta poate fi găsit în panoul din stânga a Constructorului, sub tab-ul Media.

Dimensiunea maximă pentru fișiere este de 30 MB.

 

În modul Constructor, selectați widgetul Produs și accesați setările acestuia. În panoul din partea stângă, în secțiunea Opțiuni produs, dați click pe Adaugă opțiune:

În fereastra care se va deschide, stabiliți valorile și modificatorii. Per total, puteți crea până la 3 opțiuni cu un număr nelimitat de valori.

Pentru fiecare variantă de produs, în câmpul Adaos puteți adăuga un modificator pentru prețul inițial. Acesta este adăugat sau scăzut și poate fi reprezentat de o valoare fixă sau de un procent din valoarea produsului. Pentru a utiliza procent din valoare, este suficient să introduceți procentajul prin intermediul semnului % iar pentru a scădea o valoare fixă, introduceți semnul - (minus). Dacă nu doriți prețul original să fie modificat, lăsați gol câmpul Adaos.

Mergeți la setările magazinului și accesați tab-ul Plată. În secțiunea Conectare metode de plată, selectați PayPal și dați click pe Conectează:

Dacă nu aveți un cont în cadrul sistemului de plăți PayPal, trebuie să vă creați unul.

Accesați setările magazinului online și deschideți tab-ul Plată. În secțiunea Conectare metode de plată, selectați Wallet One și dați click pe Conectează:

Dacă nu aveți un cont în cadrul acestui sistem de plăți, asigurați-vă că vă creați unul.

Specificați ID Magazin (este afișat în cadrul setărilor contului Wallet One).

Cum obțin cheia MD5?

În setările magazinului uKit, introduceți cheia în câmpul Semnătură digitală (cheia MD5). Aceasta se regăsește în setările contului Wallet One, la tab-ul Integration. Pentru a o copia, activați opțiunea MD5 din dreptul EDS creation method.

Copiați URL-ul scriptului din uKit și introduceți-l în setările contului Wallet One.

Puteți păstra numele implicit al metodei de plată și descrierea sa sau puteți să le modificați după preferințe. După ce ați completat formularul, click pe butonul Conectare.

AmoCRM este un sistem pentru administrarea relațiilor cu clienții (CRM). Vă ajută să țineți evidența tuturor comenzilor trimite prin intermediul formularelor de contact de pe website-ului dvs. Puteți activa AmoCRM pentru toate formularele de feedback, ferestrele tip pop-up și widget-ul Produs.

Notă: AmoCRM este un serviciu cu plată. Pentru mai multe informații cu privire la planurile tarifare și termeni, vă invităm să vizitați website-ul acestora.

Widget-ul AmoCRM poate fi conectat în cadrul secțiunii Widget-uri site din Panoul Administrativ al site-ului.

Vi se va oferi posibilitatea de a crea un cont prin direct din Panoul Administrativ sau, dacă aveți deja unul, puteți să-l conectați chiar acolo.

Crearea unui cont nou

Pentru a crea un cont nou, trebuie să introduceți numele dvs. și adresa de e-mail. Parola pentru a accesa sistemul AmoCRM va fi transmisă pe adresa de e-mail. Apoi, dați click pe butonul Creare cont pentru a conecta sistemul CRM.

Pentru a finaliza înregistrarea, autentificați-vă în AmoCRM și finalizați procesul de înregistrare prin introducerea informațiilor necesare.

Unde găsesc adresa contului, e-mail-ul și cheia API?

Dacă aveți deja un cont AmoCRM, puteți să-l conectați dând click pe Conectează un cont existent și adăugați detaliile contului dvs. Acestea sunt:

 • Adresă cont. Aici trebuie să specificați subdomeniul contului dvs. AmoCRM.
 • E-mail AmoCRM. În cadrul acestui câmp, introduceți adresa de e-mail cu care ați înregistrat contul. Pentru a afla adresa, accesați secțiunea Settings > Users & Rights. Identificați contul de administrator și specificați adresa de e-mail.

 • Cheia API. Această cheie este necesară pentru a conecta contul la constructor. Aceasta este disponibilă în cadrul tabu-ului API din secțiunea Settings .

Configurare formulare

Notă:

Verificați adresa dvs. de e-mail pentru a vă asigura de funcționarea corectă a formularelor de contact.

După ce ați conectat AmoCRM, toate mesajele trimise de către clienții dvs. prin intermediul formularelor de contact vor fi vizibile în cadrul secțiunii Leads. În plus, fiecare client poate fi înregistrat în cadrul secțiunii Lists.

Dacă doriți ca toți clienții să fie înregistrați în cadrul listelor, asigurați-vă că ați configurat câmpurile necesare din cadrul formularelor. Pentru generarea contactului în cadrul secțiunii Lists , stabiliți câmpul Name va obligatoriu. De asemenea, vă recomandăm să includeți cel puțin unul dintre următoarele câmpuri, în cadrul formularului: E-mail sau Număr de telefon.

Puteți configura următoarele formulare:

 • Formularul de contact
 • Ferestre tip pop-up
 • Formularele de comandă din magazinul online

Formularul de contact

În setările formularului de contact, activați câmpul Nume și definiți-l ca fiind obligatoriu. De asemenea, este recomandat să activați câmpurile E-mail sau Telefon. Astfel, veți putea împărți clienții în categorii mai clare și să le oferiți informații mai precise.

Ferestre tip pop-up

Ferestrele tip pop-up au aceeași configurație logică. În mod standard, câmpurile E-mail și Telefon sunt active aici.

Atenție!

În mod implicit, câmpul Nume nu este activat în cadrul ferestrelor tip pop-up. Dacă doriți să colectați date pentru aceste formulare, trebuie să setați acest câmp ca obligatoriu.

Notă:

Dacă nu sunteți sigur că ați ales câmpul corect pentru formularul dvs., vă recomandăm să-l ștergeți pe cel existent și să-l adăugați din nou.

Formulare de comandă din Magazinul Online

Accesați setările magazinului pentru a activa câmpurile dorite. Mergeți în tab-ul Formular de comandă și asigurați-vă că sunt active câmpurile necesare (1) precum Nume și E-mail. Aceste câmpuri sunt marcate cu pictograme speciale. În cazul în care câmpurile sunt dezactivate, le puteți activa și stabili tipul dorit.

 • Care sunt planurile tarifare?
  Tarife
 • Cum pot modifica design-ul website-ului?
  Interfață
 • Cum conectez un domeniu la website-ul meu?
  Domenii
 • Cum pot adăuga un cod personalizat HTML?
  General
 • Ce este perioada de probă?
  Tarife
 • Nu am găsit un design potrivit pentru afacerea mea. Cum procedez în continuare?
  General
 • Cum pot avea o adresă personalizată în funcție de domeniu?
  Domenii
 • La finalul perioadei de probă, website-ul va fi șters?
  Tarife
 • Cum pot adăuga un magazin online pe website-ul meu?
  Widget-uri
 • Cum pot modifica partea superioară/inferioară a site-ului?
  Interfață