uKit
Întrebări frecvente

Selectați browser-ul dvs. și urmați pașii de mai jos.

1. Click pe Ctrl + Shift + Del;

2. În fereastra Clear browsing data, debifați toate câmpurile, mai puțin Cached images and files, apoi selectați intervalul de timp pentru care browser-ul ar trebui să elimine datele.

3. Click pe Clear browsing data.

1. Apăsați tastele Ctrl + Shift + Del;

2. În fereastra Clear Recent History, apoi selectați intervalul de timp pentru care browser-ul ar trebui să elimine datele.

3. Deschideți meniul rulant Details și asigurați-vă că doar căsuța Cache este bifată

4. Click pe Clear Now.

1. Apăsați tastele Ctrl + Shift + Del;

2. În fereastra Clear browsing data, selectați intervalul de timp pentru care browser-ul ar trebui să elimine datele.

3. Asigurați-vă că doar căsuța Cached images and files este selectată și dați click pe Clear browsing data.

1. Apăsați pe tastele Ctrl + Shift + Del;

2. În fereastra Delete Browsing History, bifați Temporary Internet files. Asigurați-vă că nu ați selectat nicio altă opțiune.

3. Click pe Delete.

1. În bara de meniul, dați click pe Safari > Preferences > Advanced.

2. Activați Show Develop menu în bara meniu.

3. În bara de meniu, click pe Develop iar apoi alegeți Empty Caches.

1. Click pe pictograma "3 dots", apoi accesați Settings.

2. Sub tab-ul Clear browsing data, dați click pe Choose what to clear.

3. Bifați Cached data and files. Asigurați-vă că nimic altceva nu este selectat.

4. Click pe Clear.

Toate design-urile din cadrul uKit pot fi personalizate, în sensul că imaginile și textele pot fi înlocuite cu ușurință, în funcție de tema website-ului. Asta înseamnă că puteți alege un design din orice categorie disponibilă - alegeți în funcție de culorile, font-urile etc care vă plac cel mai mult. De exemplu, prin înlocuirea imaginilor standard cu unele personalizate, puteți transforma un design din categoria Medical într-unul pentru jocuri, sau puteți alege un design din categoria Cafenele & restaurante și să-l transformați într-un website pentru o firmă de curățenie.

 

Deseori, o afacere se extinde înafara granițelor țării de unde a pornit, și este necesar să vă adresați clienților care vorbesc o altă limbă. Proprietarii de afaceri sunt puși în fața încercării de a adapta propriile produse unei țări străine și să creeze o prezentare atractivă a acestora pe website.

Cum pot crea un website multilingvist prin uKit?

Din punct de vedere tehnic, o versiune localizată este un website separat, cu același conținut, dar cu un nume diferit. Atunci când versiunea principală a website-ului este gata, contactați echipa de suport uKit și specificați limba în care doriți să realizați localizarea. Vom crea pentru dvs. o copie a acestuia, astfel încât să nu fie necesar decât să traduceți textele.

O copie este creată având un nume de domeniu tehnic (subdomeniu). La trimiterea cererii către echipa de suport, puteți indica adresa tehnică pe care o preferați pentru website. De exemplu, dacă versiunea principală are adresa site.ukit.me, website-ul pe care-l localizați pentru Spania ar putea fi de forma sp-site.ukit.me.

Sfat:
Vă recomandăm să alegeți zone de domeniu internaționale, pentru website-uri multilingvistice, precum *.com, *.net, *.org.
Conectați domeniul personalizat website-ului principal (de exemplu, site.com). Apoi, creați și conectați subdomenii pentru versiunile site-ului, în funcție de limbă, de exemplu: en.site.com , pt.site.com

Trecerea de la o versiune a website-ului la alta, poate fi realizată prin:

 • widget-ul Buton
 • link-uri adăugate elementelor din meniu
 • butoane în antetul website-ului

Notă:
Puteți amplasa butoane pentru schimbarea limbii în antetul website-ului în mod individual, dacă aveți activ abonamentul Pro. Dacă aveți un alt tip de abonament, vă rugăm să contactați echipa de suport pentru a vă ajuta cu adăugarea butoanelor.

Trebuie să achiziționez un abonament suplimentar pentru fiecare versiune a unui website multilingvist?

A avea un website multilingvist - mai multe versiuni alea aceluiași website, dar în limbi diferite, nu presupune un cost suplimentar. După ce ați finalizat traducerea conținutului, contactați echipa de asistență tehnică și vă vom extinde abonamentul curent la toate versiunile localizate ale website-ului.

Website Demo

Programul nostru de afiliere vă permite să câștigați bani pentru invitarea noilor utilizatori în cadrul uKit și poate fi soluția ideală pentru webmasteri, blogeri, studio-uri de web-design sau proprietari de platforme populare.

Vă oferim:

 • 30% comision pentru toate plățile realizate de utilizatorii afiliați
 • Panoul de control pentru program
 • Termeni benefici
 • Plăți la cerere
 • Suport tehnic rapid

Aplică acum

După ce v-ați înregistrat în programul de afiliere, veți primi acces la panoul de control care vă permite să vizualizați statisticile detaliate pentru click și înregistrare.
 

Nu, singura variantă prin care site-ul va fi șters este dacă o faceți dvs. manual.

Pentru a șterge un website, accesați Panoul Administrativ al acestuia -> Setări -> Securitate.

Rețineți că această acțiune este una ireversibilă - după ștergere, nu veți mai avea posibilitatea de a restaura website-ul.

 

Insignele sunt mici premii pe care le acordăm website-urilor, în momentul realizării unor pași importanți în dezvoltarea acestora. Acesta este modul nostru de a vă felicita pentru munca depusă în dezvoltarea site-ului.

Puteți vedea toate insignele disponibile dând click pe butonul Toate insignele din Panoul Administrativ.
 

Fereastra care afișează mesajul A apărut o eroare este utilizată, în mod general, pentru detectarea erorilor mici. Este important pentru noi să colectăm datele cu privire la erorile care apar pe website.

Dacă ați primit această eroare, vă rugăm să o raportați către echipa de suport, specificând dispozitivul utilizat pentru editarea website-ului, sistemul de operare și versiunea browser-ului.

De asemenea, vă rugăm să realizați o captură de ecran cu eroarea, dar având consola browser-ului deschisă. Aceasta poate fi accesată prin combinația de taste Ctrl + Shift + I în marea majoritate a browserelor, iar apoi dați click pe tab-ul Console:

Unele extensii de browsere, care au ca scop blocarea reclamelor precum AdBlock, Adblock Plus, AdGuard etc, pot influența în mod negativ modul de funcționare al constructorului de website-uri. Vă recomandăm ori să le dezactivați atunci când lucrați pe website-ul dvs., ori să adăugați ukit.com în lista de excepții.

Când extensiile de blocare a reclamelor sunt activate, puteți întâmpina uneie din aceste situații:

 • este imposibil să adăugați o postare pe pagina Știri în modul Constructor
 • previzualizarea website-ului nu este afișată în mod corect
 • nu este permisă încărcarea scripturilor de sistem necesare pentru funcționarea corectă a website-ului
 • când dați click pe butonul Modifică din cadrul Panoului Administrativ uKit, website-ul se încarcă foarte încet

Pentru a crea adrese de e-mail personalizate, puteți utiliza orice serviciu care oferă această opțiune, precum domain.yandex.com. Crearea unei adrese de e-mail prin intermediul acestui serviciu este ușoară și rapidă, trebuie doar să urmați pașii prezentați pe site-ul acestora.

Pentru a realiza o adresă de mail în baza domeniului, trebuie să modificați setările DNS ca și confirmare. Dacă aveți întrebări cu privire la crearea unei adrese de e-mail, nu ezitați să contactați echipa de Asistență Tehnică.
 

În secțiunea Domenii din Panoul Administrativ uKit puteți alege să înregistrați sau să conectați unul sau mai multe domenii personalizate, precum mysite.com.

După ce setările au fost configurate, website-ul dvs. va fi disponibil prin intermediul adresei conectate. De asemenea, veți avea posibilitatea de a accesa secțiunea Înregistrări domeniu.

Accesați secțiunea Domenii din Panoul Administrativ:

Dați click pe Cumpără un domeniu.

 

Introduceți denumirea dorită în căsuța de căutare iar sistemul va oferi câteva variante cu diferite extensii. Alegeți domeniul dorit și dați click pe  Achiziționează.

 

Notă:
Asigurați-vă că domeniul selectat este corect. Este imposibil să modificați denumirea acestuia după finalizarea procesului de înregistrare.
Selectați perioada și metoda de plată dorite, introduceți datele necesare și dați click pe Achită.

 

După efectuarea plății, completați datele dvs. urmând instrucțiunile sistemului și conectați domeniul la website-ul dvs.
 

Dacă nu aveți un domeniu personalizat, puteți să-l achiziționați direct prin intermediul uKit. În acest caz, domeniul va fi conectat în mod automat, fără a fi necesare alte acțiuni din partea dvs.

Dacă aveți deja un domeniu, accesați Panoul Administrativ uKit, secțiunea Domenii.

Click pe Conectare domeniu.

 

Introduceți domeniul și dați click pe Conectare:

Confirmați că sunteți proprietarul domeniului dând click pe Da, am înregistrat acest domeniu:

Specifecați serverele de nume uKit prin intermediul registratorului domeniului:

 • ns1.ukit.com
 • ns2.ukit.com
 • ns3.ukit.com

La finalizare, dați click pe Am configurat serverele de nume (NS):

Website-ul va fi disponibil prin noua adresă în 6-72 ore. În mod normal durează până la 24 de ore pentru ca modificările să aibă efect.

Subdomeniul standard precum site.ukit.me nu mai poate fi modificat după crearea website-ului. Pentru a alege un nou subdomeniu, trebuie să creați un site nou.

Însă, ca și alternativă, aveți posibilitatea să achiziționați un domeniu personalizat, precum site.com prin secțiunea Domenii a Panoului Administrativ, sau să vă conectați propriul domeniu achiziționat anterior de la orice registrator de domenii.
 

Puteți conecta un număr nelimitat de domenii la website-ul dvs. uKit.

Unul dintre domeniilor conectate este cel principal. Vizitatorii subdomeniului și a domeniilor secundare, vor fi redirecționați automat către cel principal. Puteți stabili oricare din domeniile conectate ca fiind principal.

 

Dacă ați conectat un domeniu personalizat la website-ul uKit, puteți crea și o adresă personalizată pentru acesta, precum nume@domeniuldvs.com.
În primul rând, trebuie să creați căsuțele de e-mail prin intermediul unui serviciu extern, ex. Gmail for Work. Apoi le puteți conecta prin adăugarea înregistrărilor necesare la domeniu, în cadrul secțiunii Domenii din Panoul Administrativ uKit.

Contactați furnizorul dvs. de hosting pentru e-mail și solicitați-le înregistrările care trebuie adăugate. Apoi, accesați Panoul Administrativ uKit > Domenii > Conectate la website > click pe pictograma cu rotiță > Înregistrări domeniu > Adaugă.

Pentru instrucțiuni pas cu pas despre cum să administrați înregistrările domeniului prin intermediul uKit, click aici.

Puteți administra înregistrările domeniului prin intermediul secțiunii Domenii din Panoul Administrativ uKit. Dați click pe pictograma "rotiță" din dreptul numelui domeniului, selectați tab-ul Înregistrări domeniu în setările care apar și specificați înregistrările CNAME, MX, TXT sau tip A.

Pentru a adăuga alte înregistrări, vă rugăm să contactați echipa de Asistență Tehnică.

uKit are următoarele servere de nume:

 • ns1.ukit.com
 • ns2.ukit.com
 • ns3.ukit.com

 

SSL este un protocol securizat care vă permite să creați un canal sigur între website-ul dvs. și vizitatori.
Certificatul SSL este o semnătură unică digitală a website-ului care este necesar pentru a crea un canal securizat între client și server.

Certificatul SSL vă permite să:

 • Dovediți autenticitatea website-ului și a proprietarului acestuia
 • Oferiți criptarea datelor transmise
 • Vă protejați împotriva falsificării datelor atunci când acestea sunt transmise în rețea

HTTPS este un protocol securizat care vă permite criptarea datelor transmise în cadrul protocolului SSL.

Începând cu luna ianuarie 2017, browserele Firefox și Chrome etichetează ca site-uri sigure doar cele securizate prin HTTPS.

Puteți atașa un certificat SSL la website-ul dvs. uKit în mod gratuit. 

Înainte de activarea certificatului SSL, trebuie să conectați un domeniu propriu la website. Nu este posibil să activați un certificat la subdomeniile de tipul siteulmeu.ukit.me. Puteți achiziționa un domeniu din Panoul Administrativ uKit sau conecta unul deja achiziționat.

Conectarea unui certificat SSL la un website uKit se realizează în mod gratuit, nu trebuie să-l achiziționați de la registratori terți.

Sfat:
De acum, conectarea unui certificat SSL personalizat la un website uKit nu mai este posibilă.

Din momentul în care domeniul a fost conectat cu succes la website, în cadrul Panoului Administrativ, accesați secțiunea Certificate SSL:

Pe pagina care va apărea, dați click pe Activare SSL pentru a activat certificatul pentru website-ul dvs. Conectarea certificatului poate dura până la 1 oră:

După conectarea certificatului, website-ul va fi disponibil prin intermediul protocolului HTTPS.

Există două variante de a vă publica website-ul::

 • Click pe Publică în Panoul Administrativ uKit.

 • în Constructor, click pe butonul Publică din partea stângă jos.

Accesați secțiunea Setări din Panoul Administrativ uKit:

Activați modul 'Lucrări de mentenanță':

Pentru a face website-ul din nou vizibil, dezactivați modul 'Lucrări de mentenanță' și publicați din nou site-ul.
 

Există două variante de a vă publica website-ul:

1. Prin intermediul Panoului Administrativ al site-ului, dând click pe butonul Publică.

2. În cadrul Constructorului, dați click pe butonul Publică din colțul din stângă jos a paginii.

 

1. Accesați Panoul Administrativ al website-ului, secțiunea Setări.
2. Selectați modul Lucrări de mentenanță.

În momentul în care veți fi pregătit ca website-ul să fie vizibil publicului, tot ce trebuie să faceți este să debifați căsuța de sub opțiunea Lucrări de mentenanță și publicați din nou site-ul.

 

Browserul păstrează informații despre website, astfel încât acesta să poată fi încărcat în cel mai scurt timp. Dacă și după ce debifați modul Lucrări de mentenanță, sistemul vă afișează același mesaj, utilizați combinația de taste Ctrl + F5 sau ștergeți manual memoria cache a browser-ului dvs.

 

O copie de rezervă păstrează versiunea unui website dintr-un anumit moment, astfel încât dvs. să puteți reveni la aceasta mai târziu.

Sfat:
Recomandăm să creați copii de rezervă înainte de a realiza modificări majore la website, astfel încât să puteți reveni la versiunea anterioară, dacă este cazul.

uKit oferă 2 variante pentru realizarea copiilor de rezervă:

 1. Copii de rezervă automate.

Săptămânal, creăm copii de rezervă pentru website-ul complet. Dacă nu există nicio modificare pe website, sistemul nu va recrea copia existentă.

La finalul lunii curente, copia de rezervă din prima săptămână este stocată ca și copie lunară. Celelalte copii vor și șterse.

Dacă efectuați modificări în fiecare lună, la finalul anului veți avea 11 copii de rezervă lunare. La împlinirea unui an de la crearea site-ului, sistemul realizează copii la fiecare 4 luni. Începe prin salvarea primei copii lunare din an. Are loc dacă prima copie lunară este creată de mai bine de un an și intervalul dintre cea mai nouă copie și prima lunară este mai mare de 3 luni.

Video-ul de mai jos este o prezentare vizuală a modului în care copiile automate sunt salvate și eliminate:

       2. Copii de rezervă manuale

Copiile manuale pot fi realizate direct de către utilizatori, oricând doresc aceștia. Pentru a crea o copie de rezervă manuală, accesați Constructorul și dați click pe pictograma cu ceas din colțul stânga jos. 

 

Apoi, dați click pe butonul + Creează o copie de rezervă.

Notă:
Puteți crea până la 10 copii manuale - un număr suficient pentru a salva toate versiunile cheie ale site-ului. Fiecare copie poate fi ștearsă oricând veți considera că nu mai este necesară.

Accesați secțiunea Setări din Panoul Administrativ uKit:

Click pe Înlocuiește:

Notă:
După modificarea favicon-ului, trebuie să ștergeți memoria cache a browser-ului, redeschideți navigatorul iar apoi website-ul.

Mai jos regăsiți instrucțiunile pentru diferite browsere. Selectați browser-ul dvs. și urmați instrucțiunile.

Google Chrome

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. Pe pagina care va apărea, selectați căsuțele din dreptul Cookie-uri și alte date privind site-ul și pluginul și Imaginile și fișierele memorate în cache.
3. Utilizați meniul din partea de sus pentru a selecta cantitatea de informații pe care doriți să o ștergeți. Selectați De la început dacă doriți să le ștergeți complet.
4. Click pe Ștergeți datele de navigare.

Mozilla Firefox

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. În fereastra Șterge istoric recent, din meniul rulant, selectați perioada de timp pentru care doriți să realizați această acțiune.
3. Deschideți lista Detalii și activați doar opțiunea Cache.
4. Click pe Șterge acum.

Opera

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. În fereastra Șterge istoric navigare, selectați perioada de timp pentru care doriți să realizați această acțiune.
3. Asigurați-vă că doar opțiunea Imaginile și fișierele memorate în cache este activată și dați click pe butonul Ștergeți datele de navigare.

Internet Explorer

1. Utilizați combinația de taste Ctrl + Shift + Del.
2. În fereastra Șterge istoric navigare, selectați Fișiere de Internet temporare. Asigurați-vă că celelalte opțiuni sunt dezactivate.
3. Click pe butonul Șterge.

Safari

1. Click pe Safari în colțul din stânga sus a ecranului. În meniul care apare, dați click pe Preferințe.
2. În fereastra care apare, dați click pe tab-ul Confidențialitate, apoi pe butonul Șterge datele pentru toate website-urile.
3. Click pe Șterge acum în fereastra care se va deschide.

 

Actualmente puteți integra următoarele rețele sociale: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, VK, Pinterest și altele.

 

În cadrul uKit, puteți utiliza următoarele instrumente SEO:

 • Adăugați-vă website-ul în cadrul Google Search Console pentru a permite motorului de căutare Google să vă găsească și să vă indexeze website-ul mai rapede. Acest instrument poate fi găsit în cadrul Panoului Administrativ > Promovare > Adaugă pe Google/Yandex.
 • Conectați-vă serviciul Google Analytics care vă va ajuta să colectați și să analizați informațiile despre vizitatorii website-ului. Puteți activa acest serviciu în Panoul Administrativ > Statistici.
 • Adăugați-vă datele companiei pe Google Maps prin intermediul Panoului Adminstrativ > Promovare > Adaugă în hărți, pentru ca website-ul să apară în rezultatele căutării pentru utilizatorii care sunt în zonă - astfel, aceștia vă vor putea găsi mult mai ușor.
 • Configurați setările SEO pentru paginile website-ului: o adresă personalizată pentru pagină, meta tag-urile Title, Description și Keywords, indexarea website-ului.

 • Configurați partea de SEO pentru imagini: adăugați atributele title și alt astfel încât imaginile să apară în cadrul motoarelor de căutare

Un fișier "robots.txt" este generat în mod automat și poate fi accesat prin adăugarea "robots.txt" la finalul adresei website-ului dvs., de exemplu http://numesite.ukit.me/robots.txt.

Acest fișier conține următoarele directive:

 • User-Agent: *. Înseamnă că setările specificate mai jos sunt valabile pentru toți crawlerii web.
 • Allow și Disallow. În mod implicit, toate paginile website-ului dvs. sunt indexate de către motoarele de căutare - totuși, este posibil să ascundeți anumite pagini de la indexare.
 • Sitemap. Spune motoarelor de căutare cum să găsească o adresă a site-ului. Fișierul "sitemap.xml" este generat în mod automat.
 • Host. Această directivă apare dacă un website este conectat la unul sau mai multe domenii. Indică domeniul principal pentru crawlerii web.
   

Pentru a dezactiva indexarea pentru o pagină a website-ului, accesați tab-ul Paginile site-ului din cadrul Constructorului și dați click pe pictograma "rotiță" din dreptul denumirii paginii dorite. Apoi, click pe SEO și activați Ascunde pagina pentru indexare din partea de jos a ferestrei cu setări.

Google My Business vă va ajuta să vă adăugați datele companiei în cadrul Google+, Google Search și Google Maps - astfel, clienții vă vor putea găsi mult mai ușor.

Accesați Panoul Administrativ > Promovare > Adaugă în hărți, completați datele companiei și dați click pe Adăugare website.

 

Înscrierea dvs. este trimisă pentru evaluare către Google, iar rezultatul va apărea pe pagina Adaugă în hărți.

Accesați tab-ul Paginile site-ului din Constructor, click pe pictograma "rotiță" din dreptul titlului paginii necesare. În fereastra care va apărea, click pe SEO și completați câmpul Meta Tag Titlu.

Pentru a salva modificările, dați click oriunde înafara ferestrei Setări pagină și publicați website-ul.
 

Promovarea website-ului necesită o anumită abordare a sistemului și o contribuție regulată. Vă recomandăm să vă concentrați pe următoarele aspecte pentru a obține rezultate mai bune:

 

CONȚINUT

Conținutul website-ului ar trebui să fie unic și bazat pe anumite cuvinte cheie tematice. Un conținut unic reprezintă articole originale, fotografii, fișiere audio și video care nu au echivalent în rezultatele din cadrul motoarelor de căutare. Acest element are un impact semnificativ în promovarea website-ului dvs., așadar asigurați-vă că îi oferiți atenția necesară.

 

OPTIMIZARE ONSITE

Website-urile create cu uKit sunt deja optimizate pentru SEO. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați instrumentele noastre SEO, să gândiți în detaliu structura și design-ul website-ului, să completați corect meta tag-urile, să interconectați paginile în cadrul website-ului și să atașați un domeniu personalizat precum site.com.

Meta tag-ul 'Title' trebuie să fie unul scurt, atractiv și să descrie clar activitatea dvs. (de exemplu, "uKit - Constructor de website-uri pentru afaceri"). Conținutul acestui meta tag este afișat în rezultatele motoarelor de căutare:

 

De asemenea, va deservi și a titlu pentru tab-ul browser-ului:

 

Meta tag-ul 'Description' conține o scurtă descriere a paginii pe care motoarele de căutare o vor utiliza ca și fragment:

 

Meta tag-ul 'Keywords' ar trebui să conțină cuvinte cheie care descriu conținutul paginii. Cuvintele cheie reprezintă cuvinte sau fraze separate care apar în cadrul textului paginii.
Meta tag-urile pot fi completate în cadrul Constructorului > Setările paginii > SEO.

 

OPTIMIZARE OFFSITE

Optimizarea offsite include promovarea pe website-uri terțe, prin achiziționarea de link-uri de la resurse tematice, publicarea de articole sponsorizate, etc.

Puteți verifica dacă website-ul dvs. este pregătit pentru a fi promovat prin intermediul Panoului Administrativ > Promovare > Analiză website. Acesta a devenit verde? Adăugați-l în cadrul Google Search Console și începeți promovarea sa.

Website-ul dvs. poate fi verificat pe Google în mod automat - tot ce trebuie să faceți este să vă autentificați în contul dvs. Google prin intermediul Panoului Administrativ > Promovare > Adaugă pe Yandex/Google. Nu uitați să adăugați datele companiei pe Google Maps în Panoul Administrativ > Promovare > Adaugă în hărți, astfel încât va fi mai ușor pentru clienți care sunt aproape de dvs. să vă găsească după locație.

Pentru a colecta informații despre vizitatorii website-ului, activați Google Analytics prin intermediul Panoului Administrativ > Statistici.

De asemenea, vă recomandăm să consultați și sfaturile Google pentru webmasteri.

 

Meta tag-urile sunt destinate pentru afișarea corectă a website-ului în cadrul rezultatelor motoarelor de căutare, dar și în cadrul media socială. Pentru a adăuga meta tag-uri, accesați modul Constructor > Paginile site-ului > click pe pictograma "rotiță".

Apoi, accesați tab-ul SEO unde veți putea adăuga următoarele meta tag-uri:

 • Title este un titlu scurt pentru pagină - lungimea recomandată este de 70 caractere.
 • Description este un scurt rezumat al conținutului paginii, lungimea recomandată fiind de 150 caractere.
 • Keywords conțin o listă ce cuvinte cheie care sunt separate de virgulă. Vă recomandăm să adăugați între 2 și 5 cuvinte cheie.

Notă:
Dacă meta tag-ul 'Title' nu este indicat, numele paginii va fi utilizat în locul acestuia. Trebuie să publicați website-ul pentru ca modificările să fie aplicate.

Verificarea cu Google grăbește indexarea website-ului și vă oferă mai multe posibilități de administrare a procesului de indexare.

Înainte de verificarea website-ului cu Google, asigurați-vă că acesta este publicat.

 

 

 

Accesați Panoul Administrativ > Promovare > Adaugă pe Google/Yandex, apoi adăugați-vă website-ul în Google Search Console.

 

 

 

Dacă acesta a fost verificat cu succes, veți vedea această notă:

 

 

Notă:
Dacă întâmpinați dificultăți la adăugarea website-ului pe Google, vă rugăm să contactați echipa de Asistență Tehnică.

Fiecare motor de căutare are propriul algoritm de indexare, așadar afișarea unui website în rezultatele căutărilor și timpul necesar indexării poate varia. De regulă, durează câteva zile pentru ca un website să apară în cadrul căutărilor din Google. Indexarea website-ului va fi finalizată în aproximativ o lună.

Pentru a grăbi procesul de indexare, verificați-vă website-ul cu ajutorul Google.

Sfat:
Puteți căuta paginile website-ului care vor fi găsite în rezultatele căutărilor cu ajutorul operatorului "site:". Introduceți "site:adresă website" în bara URL, de exemplu "site:ukit.com".
Într-un mod silimar, puteți verifica indexarea unei anumite pagini, de exemplu "site:ukit.com/pricing".

Accesați Panoul Administrativ al website-ului, secțiunea Statistici. Aici puteți să vă conectați propriul cont Google Analytics.

 

Google Analytics este un serviciu gratuit pentru statistici, oferit de Google, care contorizează și oferă rapoarte cu privire la traficul website-ului. Puteți conecta Google Analytics în doar câteva click-uri:

1. Accesați Panoul Administrativ > Statistici > și dați click pe Conectează sub Google Analytics.

 

2. Selectați un profil Google (va fi disponibil dacă sunteți autentificat în contul dvs. Gmail).

 

3. Permiteți ca uKit să realizeze acțiunile de mai jos:

 

4. Creați un cont pe Google Analytics.

 

5. Completați datele contului și dați click pe Obține ID urmărire:

 

Sfat:
Luați în considerare protocolul utilizat de website-ul dvs. Noi recomandăm utilizarea HTTPS deoarece este mai sigur și vă oferă o poziție mai bună în cadrul motoarelor de căutare. uKit vă oferă posibilitatea de a activa HTTPS pentru website în mod gratuit.

 

Notă:
Dacă primiți "Eroare. Vă rugăm încercați din nou, mai târziu", creați un cont în mod manual:
1. Accesați pagina de înregistrare Google Analytics
Înregistrare Google Analytics
2. Click pe Înregistrare

Accesați Panoul Administrativ uKit și dați click pe Am creat un cont

Un fișier "sitemap.xml" este generat în mod automat la publicarea tuturor website-urilor uKit și poate fi accesat prin adăugarea "sitemap.xml" la finalul adresei website-ului dvs., de exemplu "https://numewebsite.com/sitemap.xml". Toate paginile unui website sunt incluse în cadrul unui sitemap.

Notă:
Pentru a accesa un sitemap în Google Search Console, introduceți sitemap.xml (fără slash sau adresă website).

Un obiectiv reprezintă acțiunea finalizată a unui vizitator pe website: click pe un buton, trimiterea unei solicitări, un apel sau alte activități care contribuie la succesul site-ului.

Înainte de a seta obiectivele, asigurați-vă că website-ul uKit este conectat la contul dvs. Google Analytics. Puteți verifica acest aspect în cadrul secțiunii Statistici din Panoul Administrativ.

Obiectivele pot fi stabilite pentru următoarele elemente de pe website:

 • Widgetul Buton (inclusiv butoanele pentru paginile Comandă și Comandă finalizată cu succes)
 • Widgetul Apelare client
 • Widgetul Produs 
 • Widgetul Formular de contact
 • Widgetul Comandă din coșul de cumpărături
 • Ferestrele tip pop-up

Stabilirea obiectivelor în Google Analytics

Pentru a stabili un obiectiv pentru un element de pe site, dați click pe acesta și selectați Statistici din meniul care va apărea în partea stângă. Apoi, activați Obiective pe Google Analytics și copiați eticheta.

Autentificați-vă în contul dvs. de Google Analytics, creați un obiectiv și adăugați eticheta obținută anterior. Accesați link-ul următor pentru a afla mai multe despre cum să lucrați cu obiectivele în cadrul acestui articol.

Notă
Adăugarea obiectivelor este o opțiune disponibilă în cadrul abonamentelor Premium+, eCommerce și Pro.

O redirecționare 301 este un transfer permanent de la un URL la altul. În teorie, acesta este răspunsul serverului la solicitarea pe care o primește, informând că adresa a fost modificată în mod permanent. Ca rezultat, vizitatorul website-ului și motoarele de căutare sunt redirecționate către noul URL, diferit față de cel introdus inițial în browser, sau selectat din rezultatul motorului de căutare.

De ce să utilizați o redirecționare 301?

Acest tip de redirecționare vă permite să transferați rangul link-ului de la o pagină la alta. Aceasta este utilizată, în mod obișnuit, în următoarele situații:

 • schimbarea URL-ului paginii
 • contopirea paginilor duplicate
 • mutarea unui website de la un domeniu la altul
 • redirecționarea de la www la versiunea non-www a paginilor website-ului

Cum să setați o redirecționare 301?

Accesați Panoul Administrativ > Setări.

Accesați tab-ul Redirecționare 301:

Furnizați adresele paginilor noi și vechi și apoi salvați modificările.

Notă:
Vechile URL-uri vor fi înlocuite, treptat, cu cele noi, în cadrul rezultatelor motoarelor de căutare.

Puteți să vă duceți website-ul la nivelul următor prin achiziționarea unuia din abonamentele noastre:

 • Premium oferă o colecție extinsă de design-uri pe categorii de afacere, găzduire securizată pentru website și fără reclame. Costul lunar pleacă de la $4/lună.
 • Premium+ include toate opțiunile din abonamentul Premium, plus statistici avansate, chat online cu Asistența Tehnică și acces la șabloane premium. Abonamentul este disponibil de la $8/lună.
 • eCommerce oferă acces la opțiunile incluse în abonamentul Premium+, având în plus instrumentele necesare creării unui magazin online. Abonamentul începe de la $9.6/lună.
 • Pro este un abonament pentru utilizatori avansați. Include toate opțiunile din abonamentul eCommerce, dar și posibilități mai creative: editor coduril HTML și scheme de culori personalizate. Costul lunar pleacă de la $12/lună.

Comparare abonamente

Notă:
După ce perioada de probă gratuita de 14 zile ajunge la final, website-ul dvs. va fi închis publicului, până când veți achiziționa unul dintre abonamente.

Puteți utiliza una dintre următoarele metode pentru a achiziționa un abonament uKit:

 • Carduri bancare Visa sau MasterCard
 • Sistemul de plăți PayPal

 

Notă:
Tarifele abonamentelor sunt afișate în dolari americani (USD). Dar, în funcție de valuta cardului, din cont vi se va retrage contravaloarea sumei în USD (la cursul valutar al băncii emitente).

Nu ați găsit o metodă de plată potrivită? Contactați-ne!

Oferim un sistem fix de reduceri în ceea ce privește abonamentele noastre. Cu cât este mai lungă perioada de abonare, cu atât mai mare va fi reducerea de care beneficiați:

 • 5% — la plata pe 3 luni
 • 10% — la plata pe 6 luni
 • 20% — la plata pe 12 luni
 • 30% — la plata pe 2 ani

Bonusuri uKit

Pentru fiecare prieten care se înregistrează și achiziționează un abonament, veți primi 30 de zile în plus la abonamentul dvs. curent. De asemenea, la înregistrare, prietenul va primi 30% reducere la toate abonamentele. Toată lumea are doar de câștigat!

 

Cum obțineți bonusul:

          1. Accesați secțiunea Bonusuri din Panoul Administrativ uKit.

          2. Oferiți link-ul unic a invitației prietenilor dvs. — puteți să-l trimiteți pe mail sau să-l publicați prin media socială.

 

          3. Prietenii trebuie să se întregistreze cu ajutorul link-ului dvs. și să achiziționeze un abonament. Aceștia vor primi 30% reducere la orice abonament.

Notă:
Prietenii care au deja un cont uKit trebuie să utilizeze codul dvs. promo la plată.

          4. Imediat ce acesta achiziționează abonamentul, dvs. veți primi 30 de zile în mod gratuit. Puteti alege website-ul pe care doriți să aplicați bonusul și să monitorizați istoricul acestora prin intermediul tab-ului Bonusurile mele.

Pe lângă aceasta, avem în mod regulat diferite promoții și oferim reduceri suplimentare. Urmăriți știrile pe blog-ul nostru oficial pentru a fi la curent cu toate ofertele speciale.
 

Perioada de probă de 14 zile vă oferă acces complet, gratuit, la toate opțiunile incluse în cadrul abonamentului Premium. Astfel puteți să testați, fără limitări, funcțiile platformei și să decideți dacă uKit este soluția potrivită pentru afacerea dvs.

Nu, website-ul nu va fi șters. La expirarea perioadei de probă nu veți mai avea posibilitatea de a vă publica website-ul, însă dvs. îl veți putea edita și previzualiza în continuare. Puteți să vă modificați site-ul până când considerați că este pregătit pentru a fi lansat online și atunci să achiziționați unul dintre abonamentele noastre - nu este obligatoriu ca acest moment să coincidă cu data expirării perioadei de probă. Abonamentele sunt disponibile începând cu 4$/lună.

Există 2 tipuri de formulare de feedback în cadrul uKit: widget-ul Formular de contact  și un formular în Fereastra tip pop-up.

 

Widgetul "Formular de contact"

Trageți widget-ul pe website și dați click pe acesta pentru a deschide setările în partea stângă. În cadrul acestora, puteți:

 • Afișa/ascunde titlul
 • Configura câmpurile formularului
 • Modifica mesajul afișat după trimiterea formularului
 • Stabili pe ce adresă de e-mail vor fi transmise mesajele
 • Activa colectarea de statistici

Textul câmpurilor poate fi modificat direct în cadrul formularului.

 

Un formular în fereastră tip pop-up

Puteți atașa o fereastră tip pop-up următoarelor widget-uri:

 • Slider
 • Buton
 • Card
 • Listă de prețuri

Puteți alege unul dintre formularele existente sau puteți crea unul nou. Atunci când creați sau editați un formular, puteți realiza următoarele modificări în meniul din stânga:

 • Stabili câmpurile formularului
 • Modifica mesajul afișat după trimiterea formularului
 • Configura modul de marcare al câmpurilor obligatorii
 • Stabili adresa de e-mail pe care mesajele se vor trimite
 • Activa colectarea de statistici
 • Schimba conținutul câmpului

 

Crearea câmpurilor

Puteți crea următoarele tipuri de câmpuri:

 • Produs sau serviciu: Afișează automat numele produsului/serviciului din widget-urile Card sau Lista de prețuri.
 • Câmp mic: Un câmp cu o singură linie de text.
 • Câmp mare: O dimensiune mai mare a câmpului vă permite să adăugați un text mai mare. De exemplu, clienții pot scrie întrebări suplimentare sau indica întreaga adresă de corespondență. Înâlțimea câmpului poate fi configurată în cadrul setărilor.
 • E-mail: Câmpul este utilizat pentru a obține adresa de e-mail a clientului. Corectitudinea adresei este verificată în timp ce este scrisă.
 • Număr de telefon: Câmpul este utilizat pentru a obține numărul de telefon a clientului. Corectitudinea numărului este verificată în timp ce este scris.
 • Fișier: Acest câmp permite atașarea și trimiterea de fișiere de până la 5 Mb, având următoarele formate txt, docx, pdf, jpeg, png, gif, bmp, zip.

Câmpurile pot avea un titlu, o descriere și un text standard. Aceste elemente pot fi modificate direct în cadrul formularului.

 

Puteți configura modul în care website-ul dvs. apare pe diferite dispozitive direct din Constructorul. Setările de adaptabilitate vă vor permite să personalizați aspectul site-ului pe desktop, tabletă sau mobil. Aceste setări vă vor permite să:

 • Personalizați fundalul pentru fiecare versiune a website-ului
 • Ascunde secțiunile și widget-urile care nu sunt necesare pentru o anumită versiune
 • Configura poziția widget-urilor astfel încât să fie împărțite în două coloane în versiunea pentru tabletă
 

Setările widget-ului

Widget-urile individuale pot fi ascunde în versiunea pentru tabletă și mobil a website-ului. Puteți face acest lucru trecând cu mouse-ul pentru widget și dând click pe pictograma corespunzătoare din modul Constructor, pentru o anumite versiune a site-ului.

Notă

Nu este posibil să ascundeți secțiunile de pe paginile de sistem - puteți doar personaliza fundalul secțiunii.

În versiunea pentru tabletă puteți configura poziționarea widget-urilor astfel încât acestea să fie afișate pe 2 coloane, în cazul în care este mai convenabilă - click pe widget-ul necesar și selectați Două coloane. Pentru a reveni la modul de afișare original, dați click pe butonul O coloană.

Notă

Dacă o secțiune are widget-uri ascunse, va apărea o pictogramă Restaurare widget în setările secțiunii - aceasta va returna toate widget-urile la starea inițială, ceea ce înseamnă că acestea vor fi din nou vizibile și afișarea se va realiza din nou într-o singură coloană.

Notă

La editarea widget-urilor, modificările vor fi aplicate instant tuturor versiunilor website-ului, nu doar celei curente. De exemplu, dacă modificați un titlu în versiunea pentru tabletă, acesta se va modifica și în versiunea desktop și cea mobilă.

Pentru a asigura funcționarea corectă și stabilă a website-ului pe dispozitivele mobile, doar un singur widget plutitor poate fi afișat în versiunea pentru tabletă și pentru mobil. Dacă aveți mai mult de un astfel de widget în versiunea desktop, puteți să-l selectați pe cel doriț în cadrul setărilor iar celelalte widget-uri vor dispărea. Dacă aveți un singur widget plutitor pe site, această setare nu va apărea pentru dvs.

 

Orice secțiune, inclusiv partea superioară și cea inferioară a site-ului, pot fi ascunse pentru versiunea dorită. Pentru a ascunde o secțiune, treceți cu mouse-ul peste aceasta și dați click pe pictograma Ascunde. Secțiunile ascunde vor deveni gri în modul constructor, iar widget-urile conținute de acestea nu vor putea fi modificate.

De exemplu, dacă ascundeți partea superioară pe versiunea desktop a site-ului, aceasta va fi afișată doar în variantele pentru tabletă și mobil. Pentru ca secțiunea să fie din nou vizibilă, click pe pictograma Afișează.

Notă

Dacă opțiunea Arată secțiunile ascunse din constructor este dezactivată, secțiunile ascunde nu vor fi afișate.

Dacă actualizați fundalul secțiunii (culoare, imagine, hartă) pentru versiunea desktop, acesta se va modifica pentru toate versiunile site-ului. Dacă fundalul secțiunii este modificat în versiunea tabletă sau mobil, modificarea va fi aplicată doar pentru aceste versiuni.

Astfel, puteți avea o versiune cu un timp mai rapid de încărcare pe mobil/tabletă prin dezactivarea imaginilor din fundalul secțiunii.

Notă

Butonul Resetare configurări vă permite să anulați toate modificările la fundalul secțiunii de pe versiunile tabletă/mobil și să restaurați fundalul din versiunea desktop.

uKit este organizat în două părți pentru a lucra mai ușor cu website-ul dvs., și anume Panoul Administrativ și Constructor.

PANOUL ADMINISTRATIV

De fiecare dată când vă autentificați în contul dvs., veți putea vedea toate activitățile într-un singur loc, prin intermediul Panoului Administrativ uKit. De aici, puteți administra website-ul și realiza următoarele acțiuni:

 1. Vizualiza lista tuturor website-urilor proprii, precum și să creați unul nou. Selectând un alt site din listă, informațiile din Panoul Administrativ se vor modifica, astfel încât să reflecte datele site-ului ales.
 2. Accesa modul de editare al website-ului selectat.
 3. Publica website-ul.
 4. Achiziționa un abonament.

În partea inferioară a Panoului Administrativ, puteți:

 1. Administra plățile și vizualiza istoricul acestora.
 2. Achiziționa un domeniu personalizat sau conecta unul existent, precum și să administrați setările domeniului.
 3. Conecta Google Analytics și vizualiza statisticile vizitatorilor.
 4. Utiliza instrumentul de Promovare pentru a analiza nivelul de optimizare a website-ului pentru motoarele de căutare. Tot aici puteți verifica site-ul prin intermediul Google Search Console și marca locația acestuia pe Google Maps.
 5. Ascunde website-ul, astfel încât să nu fie vizibil publicului.
 6. Contacta echipa de Asistență Tehnică.

CONSTRUCTOR

Constructorul uKit este locul în care puteți personaliza și modifica website-ul. De aici, puteți modifica imaginile, textele, rearanja/adăuga secțiuni, modifica schemele de culori, adăuga noi elemente, previzualiza website-ul pe diferite dispozitive și multe altele.

Toate modificările se realizează prin intermediul meniului din partea stângă. De asemenea, oferă posibilitatea de a anula sau a reface acțiunile, crea copii de rezervă, publica website-ul și de a accesa direct Panoul Administrativ.

Pentru a înlocui șablonul website-ului, accesați tab-ul Design din modul Constructor, apoi click pe Schimbă Design.

 

Selectați șablonul pe care-l doriți și dați click pe Modifică design.

 

Șablonul website-ului se va modifica, în timp ce conținul va rămâne la fel.

Toate elementele website-ului se adaptează la rezoluția ecranului dispozitivului de pe care este accesat. Puteți verifica modul de afișare al acestuia pe diferite dispozitive dând click pe butonul Previzualizare:

 

Pentru a schimba tipul dispozitivului și orientarea ecranului, dați click pe pictograma corespunzătoare din panou:

 

Meniul din fiecare design este adaptiv, în sensul că se pliază pe rezoluția dispozitivului de pe care website-ul este accesat. Numărul de elemente care se încadrează înainte de tab-ul Mai multe depinde de rezoluția ecranului, design-ului selectat și a lungimii denumirilor elementelor sale.

Un meniu pe nivele poate fi creat în 2 moduri:

1. Click pe bara meniu pentru a deschide setările acesteia.

 

Selectați un element de meniu și trageți-l sub cel de bază.

 

2. Accesați setările elementului de meniu pe care doriți să-l relocați și specificați pagina principală în secțiunea Organizarea paginilor.

Notă:
Trebuie să publicați website-ul din nou pentru ca opțiunile să fie aplicate.

Accesați tab-ul Pagini site și adăugați o pagină nouă.

Introduceți numele paginii în cadrul setărilor.

 

Click pe meniu, iar în panoul din stânga și ștergeți elementul cu titlul în cauză.

Notă:
O pagină invisibilă poate fi conectată la elementele care permit adăugarea de link-uri.

Click pe meniu și activați opțiunea Meniu fix în partea de sus din panoul din partea stângă.

Dacă dați click pe pictograma "rotiță", se vor deschide setările de fundal: aici puteți configura culoarea și opacitatea.

Puteți împiedica motoarele de căutare să indexeze anumite pagini de pe website, mai puțin Pagina principală. Această opțiune vă este utilă, de exemplu, dacă nu doriți ca informațiile de pe pagină să fie colectate înainte de momentul potrivit.

Pentru activarea acestei opțiuni, accesați secțiunea Paginile site-ului din panoul din partea stângă, dați click pe pictograma cu rotiță și selectați tab-ul SEO.

În editorul de text puteți separa o parte din text care va fi afișată în feed-ul știri.

 1. Pentru aceasta, amplasați cursorul în locul în care doriți să împărțiți textul
 2. Click pe Delimitator "Citește mai mult" din panoul din partea stângă

Partea selectată a textului din știre va fi afișată în cadrul feed-ului. Vizitatorii vor fi redirecționați către textul complet al postării atunci când vor da click pe butonul Citește mai mult.

Pentru a modifica lățimea unui element, adăugați Spațiu sau orice alt widget în dreptul său.

 

Apoi trageți marginea widget-ului către dreapta/stânga.

Pentru a modifica înălțimea elementului, accesați setările acestuia și trageți de marginea de jos.

Link-urile tip ancoră sunt utilizate, în mod normal, pe website-uri cu o singură pagină (tip site-uri de prezentare) astfel încât fiecare element din meniu derulează pagina în sus sau în jos, către partea dorită de pe website. O ancoră poate fi stabilită pentru fiecare widget Titlu:

 

Adăugați toate titlurile necesare pe o pagină:

 

Apoi accesați setările butonului dorit:

 

Sub tab-ul Pagină site, dați click pe simbolul "+" din dreptul titlului paginii și veți vedea lista de ancore:

Acum, butonul va derula pagina către ancoră atunci când se dă click pe el.

Un tabel poate fi adăugat în două moduri:

 • cu ajutorul widget-ului Tabel
 • prin utilizarea widget-ului Listă de prețuri (acest widget oferă un buton în cadrul ultimei coloane).

 

Widget Tabel

 

Trageți widget pe pagină și dați click pe acesta pentru a afișa setările unde puteți configura culoarea chenarului, culoarea textului și pentru a stabili afișarea/ascunderea antetului tabelului. Puteți șterge sau muta rândurile și coloanele cu ajutorul elementelor din partea de sus și din partea dreaptă a tabelului:

 

Pentru a adăuga o nouă coloană, dați click pe butonul verde din colțul dreapta sus a tabelului. Butonul verde din colțul stânga jos adaugă un nou rând:

 

 

Widget Lista de prețuri

Trageți widget pe pagină și dați click pe acesta pentru a afișa setările care vă permit să modificați design-ul tabelului și să activați/dezactivați anumite elemente:

Tot ce mai rămâne de făcut este să completați datele din tabel.

Puteți configura afișarea componentelor antetului și subsolului în cadrul setărilor. Treceți cursorul peste secțiunea dorită și dați click pe pictograma "rotiță".

Alegeți elementele care doriți să fie afișate:

 

Un link poate fi adăugat la următoarele elemente:

 • orice parte a widget-ului Text
 • widget-ul Imagine
 • widget-ul Buton
 • widget-ul Card

 

Cum creez un text cu link?

Click pe elementul necesar și selectați partea de text dorită. Apoi, dați click pe pictograma "link" care va apărea în bara cu instrumente din partea de sus.

În fereastra care va apărea, introduceți link-ul extern sau selectați o pagină internă către care va duce link-ul și alegeți metoda de deschidere a acestuia - într-o fereastră nouă sau în cea curentă:

 

Cum pot adăuga un link la widget-ul Imagine?

Click pe imagine, apoi selecați Link sub tab-ul Acțiune la click și configurați setările acestuia:

 

Cum pot adăuga un link la widget-ul Buton?

Click pe un buton și apoi pe pictograma "creion" din meniu.

În fereastra care va apărea, alegeți setările necesare și salvați modificările. Pe lângă link-urile obișnuite, un buton poate avea atașat o fereastră tip pop-ul care conține un formular de comandă:

 

Cum pot adăuga un link la widget-ul Card?

Click pe card și apoi pe pictograma "creion" din meniu. În fereastra care va apărea, introduceți link-ul extern sau selectați o pagină internă către care va duce link-ul și alegeți metoda de deschidere a acestuia - într-o fereastră nouă sau în cea curentă. La fel ca în cazul widget-ului Buton, cardurile pot avea atașate ferestre tip pop-up ce conțin formulare de comandă.

În panoul din partea stângă, în meniul Setări avansate, puteți alege zona pentru click a widget-ului:

 

Notă:
Dacă pictograma "link" nu apare, înseamnă că acelui element sau text nu i se poate adăuga un link.

Alegeți imaginea pe care doriți să o modificați și dați click pe pictograma "Decupare":

Trageți de chenar sus/jos și stânga/dreapta pentru a selecta zona pe care doriți să o decupați și confirmați modificările:

Click pe tab-ul Design din cadrul Constructorului:

Selectați una dintre schemele de culori sugerate:

 

Crearea unei scheme de culori personalizate este o opțiune disponibilă doar în cadrul abonamentului Pro.

Pentru a adăuga un widget pentru rețele sociale pe website-ul dvs., accesați tab-ul Constructor din meniul lateral al site-ului, apoi Widget-uri -> Social. Trageți widget-ul și amplasați-l pe locul dorit de pe website.

 

Pentru a modifica font-ul, accesați tab-ul Design și selectați setul dorit din cadrul secțiunii Font-uri:

Pentru a adăuga un set personalizat, click pe butonul Creare set:

 

Click pe pictograma "creion" pentru a selecta font-ul și configura următoarele setări:

 • font
 • stil
 • dimensiune
 • spațiere

 

O versiune pentru cei cu deficiențe de vedere poate fi activată în modul Constructor, tab-ul Design:

 

În fereastra Configurare, puteți stabili culoarea și alinierea pictogramei de activare:

 

amoCRM este un sistem de management a relațiilor cu clienții (CRM) care contorizează potențialii clienți și comenzi, ajutând la creșterea vânzărilor.
Pentru a integra website-ul dvs. cu amoCRM, dați click pe widget-ul amoCRM din Panoul Administrativ uKit.

 


Creați un cont nou și autentificați-vă.

 


1. Creați un cont nou


Introduceți numele și adresa dvs. de e-mail și dați click pe Creare cont.

 

Notă:
Veți primi un mesaj cu datele contului pe adresa dvs. de e-mail. Autentificați-vă pe amoCRM și finalizați înregistrarea urmând instrucțiunile oferite de către sistem.


2. Conectarea unui cont existent


Dacă aveți deja un cont în cadrul amoCRM, click pe Am creat deja un cont și introduceți următoarele date:

 • adresă cont
 • e-mail cont amoCRM
 • cheia API

 


Unde găsesc aceste date?


Autentificați-vă în cadrul contului amoCRM.

 • Adresă cont este o parte unică a adresei contului amoCRM. Puteți să o găsiți în bara URL înainte de "amocrm.com".

 

 
 • e-mail AmoCRM este adresa de e-mail indicată la înregistrare. Pentru a o găsi, accesați Settings > Users & Rights - aici veți vedea contul admin și adresa de e-mail conectată la el - aceasta este informația necesară.

 

 
 • Cheia API este un cod personal unic, necesar pentru conectarea contului amoCRM la website-ul dvs. uKit. Accesați Settings > API și copiați API key.

 

 

Notă:
Aflați mai multe detalii despre cum puteți utiliza amoCRM prin secțiunea lor FAQ.

Pentru a contoriza clienții prin amoCRM, trebuie să configurați în mod corect formularele de feedback, ferestrele tip pop-up și formularele de comandă din magazinul online uKit.


Cum pot configura un formular de feedback?


Un mesaj trimit prin intermediul unui formular de feedback sau de comandă în cadrul magazinului online uKit devine, automat un Lead în amoCRM. Dacă doar vreți să păstrați comenzile clienților într-un singur loc, atunci nu trebuie să realizați nicio modificare la formulare. Dar, dacă scopul dvs. este de a crea o bază de date a clienților cu nume și date de contact (List în amoCRM), trebuie să vă asigurați că formularele de feedback de pe website-ul uKit sunt configurate într-un anume mod.


AmoCRM utilizează următoarele date pentru a crea un contact în baza de date a clienților:

 • Nume
 • Email sau Număr de telefon

Notă:
Asigurați-vă că ambele câmpuri Nume și E-mail/Număr de telefon sunt incluse în formularele website-ului uKit și marcate ca obligatorii. Este important să selectați tipurile de câmpuri Nume, Telefon sau E-mail din listă, atunci când le adăugați:

 

.

 


Configurarea formularelor

Verificați dacă formularul are câmpurile necesare:

 • Nume
 • E-mail sau Număr de telefon

 

Notă:
Stabiliți aceste câmpuri ca obligatorii pentru a avea o comunicare mai facile cu clienții dvs.

Câmpul E-mail este activ în setările ferestrei în mod implicit, în timp ce câmpul Nume trebuie activat în mod manual.

 


Stabiliți aceste câmpuri ca obligatorii.

 

Notă:
Dacă nu sunteți sigur dacă sunt utilizate tipurile de câmpuri corecte pentru colectarea numelor, e-mail-urilor și a numerelor de telefon, vă recomandăm să le ștergeți și să adăugați din nou câmpurile Nume, E-mail sau Telefon.

Accesați setările magazinului online.


Dați click pe Formular de comandă și stabiliți următoarele câmpuri ca obligatorii:

 • Nume
 • E-mail sau Număr de telefon

 

Notă:
Este ușor să vă asigurați că formularul este configurat corect — acesta va conține câmpurile obligatorii Nume, E-mail și Număr de telefon (acestea au o pictogramă în partea dreaptă). Dacă unul dintre câmpuri nu are o pictogramă, ștergeți-l și adăugați-l din nou.

După ce câmpurile sunt configurate, amoCRM va începe să vă creeze baza de date a clienților cu date de contact, dar va crea și o listă cu lead-uri.

 

Widget-urile următoarelor rețele sociale pot fi adăugate pe website-ul uKit:

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Pinterest
 • VK

Aceste widget-uri pot fi găsite în cadrul Constructorului, sub tab-ul Social:
 

Există 3 opțiuni pentru chat live în cadrul uKit: LiveChat, LiveAgent și JivoChat. Acestea sunt disponibile în cadrul Constructorului, secțiunea Contact.

 

 

Pentru a adăuga un chat live, trageți widget-ul și amplasați-l în partea stângă/dreaptă a website-ului dvs.:

 

 

<[>Click pe widget-ul adăugat, apoi click pe Creeare cont din panoul din partea stângă a paginii, sau conectați un cont existent.

 

Widget-ul Calculator cost vă permite să creați un formular pentru calcularea costului produselor sau serviciilor. Formularul include opțiunea de plată online și vă transmite un mesaj imediat ce achiziția a fost finalizată.

Trageți widget-ul pe website, click pe acesta pentru a afișa setările și creați un cont prin intermediul uCalc sau conectați un cont existent.

După ce ați conectat cu succes contul uCalc la website, alegeți unul dintre calculatoarele deja create pe uCalc.

Aflați cum să lucrați cu acest widget prin intermediul uCalc knowledge base.

Adăugarea unui cod personalizat HTML este o opțiune disponibilă doar abonaților Pro. Această opțiune se adresează profesioniștilor care au nevoie de elemente avansate și știu cum să le utilizeze.

Notă
Cunoștințele HTML, CSS și JavaScript sunt necesare pentru lucrul cu acest widget. Erorile de cod pot avea ca rezultat funcționarea/afișarea incorectă a website-ului.

Există 2 moduri prin care puteți adăuga un cod HTML:

 • În cadrul constructorului: Trageți widget-ul Cod HTML pe website și dați click pe acesta pentru a activa editarea:

 • În sau la finalul: Click pe widget-ul Cod personalizat din Panoul administrativ uKit:

În setări puteți alege paginile în cadrul cărora codul va fi afișat, dar și poziția pe o anumită pagină.

Notă:
Trebuie să publicați website-ul pentru ca modificările să fie aplicate.

Un widget este o secțiune esențială presetată cu un conținut standard și anumite funcții. Widget-urile sunt împărțite în categorii și pot fi găsite în cadrul tab-ului Widget-uri din panoul din partea stângă. 

 

 

Acesta este un set de bază de elemente necesare pentru crearea unui website.

 

 

 • Titlu: Ajută la aranjarea conținutului în grupuri vizibile
 • Text: Conținului de bază al oricărui website. Puteți alege stilul textului, formatarea și culoarea
 • Imagine: Adăugați propriile imagini sau alege unele din bibliotecă
 • Galerie: Ajută la aranjarea imaginilor într-un mod plăcut
 • Slider: Un set de slidere, fiecare poate avea un text și design personalizat
 • Buton: Este utilizat pentru a afișa o acțiune sau să integrați un link
 • Pictogramă: Este utilizată pentru a sublinia aspectele cheie ale textului și a adăuga un marcaj vizual conținului

 

 • Separator: Ajută la separarea elementelor website-ului într-un mod plăcut
 • Spațiu: Creează un spațiu gol între widget-uri

 

 • Card: Este perfect pentru prezentarea elementelor cheie și a ofertelor, sau descrierea produselor și serviciilor
 • Listă de prețuri: O listă de produse și servicii, cu o scurtă descriere și prețul aferent
 • Tabel: Poate fi utilizat pentru aranjarea unei cantități mari de informații, într-un mod consecvent
 • Recenzii: Vă permite să adăugați până la 9 recenzii despre produsele, serviciile și modul dvs. de lucru
 • Citat: Vă permite să vă completați conținutul website-ului cu citate
 • Temporizator: O numărătoare inversă până la finalul unei oferte speciale sau lansarea unui produs
 • Calculator cost: Creează un calculator al costului pentru produsele și serviciile dvs,. chestionare și formulare de feedback, prin intermediul uCalc
 • Vremea: Arată vremea actuală și prognoza meteo pe mai multe zile, pentru orașul selectat
 • Căutare Google: Ajută vizitatorii să găsească ce au nevoie în cadrul website-ului
 • Widget-ul Știri: Arată o previzualizare a celor mai noi știri adăugate în cadrul blogului site-ului
 • Cod HTML: Vă permite să adăugați și să modificați codul HTML de pe paginile website-ului
   

 

 • Produs: Un widget încorporat pentru magazin online, oferit de uKit

 

 • Ecwid: Widget pentru magazin online, oferit de către Ecwid
 • Bara laterală AddThis: Un instrument simplu pentru a adăuga o bară laterală cu butoanele de Distribuire pe website
 • Calculator cost: Creează un calculator de costuri pentru produse și servicii, chestionare și formulare de feedback cu ajutorul uCalc
 • Vremea: Arată vremea actuală și prognoza meteo pentru următoarele zile, pentru orașul selectat

 

 • Fișier: Un document, software sau orice alt document care poate fi descărcat de pe website-ul dvs.
 • Video: Vă permite să adăugați un video de pe YouTube sau alte servicii de găzduire video
 • SoundCloud: Vă permite să adăugați melodii din cadrul serviciului SoundCloud direct pe website-ul dvs.
 • SlideShare: Un serviciu pentru distribuirea de prezentări, documente și video

 

 • Date de contact: Afișează datele dvs. de contact
 • Formular de contact: Vă ajută să creați un formular de feedback, un formular de comandă sau un formular de recenzie
 • Apelare client: Permite vizitatorilor website-ului dvs. să solicite să fie apelați
 • Hartă: Arată locația companiei dvs. pe hartă, specifică orele de lucru și alte informații utile
 • MailChimp: Un serviciu pentru trimiterea de e-mail-uri automate. Adăugați formularul MailChimp pe website și începeți să colectați abonați
 • LiveChat, LiveAgent și JivoSite: Chat-uri online pentru a oferi suport live vizitatorilor website-ului

 

 • Rețele sociale: Un set de link-uri către conturile sau grupurile dvs. din media socială
 • Butoane distribuire: Creați butoane pentru distribuire și apreciere pentru website-ul dvs., prin intermediul uSocial
 • Bara laterală AddThis: Un instrument simplu pentru a adăuga o bară laterală cu butoane de distribuire pe website-ul dvs.
 • Facebook: Afișează feed-ul și persoanele care vă urmăresc pagina de Facebook
 • Twitter: Afișează stream-ul cu Tweet-urile dvs.
 • Instagram: Afișează imaginile de pe contul dvs. de Instagram 
 • Pinterest: Imaginile de pe panoul dvs. Pinterest
 • VK: Arată abonații de pe grupul dvs. VK 

Toate widget-urile din cadrul uKit pot fi personalizate. Puteți și chiar e recomandat să le modificați, astfel încât să se plieze complet pe conținutul website-ului, în loc să lăsați conținutul standard. Primul pas pe care trebuie să-l faceți pentru modificarea unui widget, este să dați click pe acesta iar un panou cu toate setările care pot fi personalizate va apărea în partea stângă.

Mai jos se regăsește lista cu widget-urile principale, a cărei personalizare este esențială pentru website-ul dvs.:

 

 

 1. Click pe pictograma "creion" și completați datele de contact
 2. Selectați design-ului widget-ului
 3. Creați o listă cu date de contact, care va fi afișată pe website-ul dvs.

 

 

Link-uri către grupurile din rețelele sociale


Trageți widget-ul Rețele sociale pe website și adăugați link-urile conturilor dvs. și a grupurilor din media socială.

 
 1. Selectați design-ul widget-ului
 2. Stabiliți tipul de alineat
 3. Realizați o listă cu butoanele din media socială care vor fi afișate

 

 

Notă:
Adăugați link-urile către conturile dvs. din media socială și aranjați butoanele în ordinea în catre preferați, trăgând elementele în panoul din partea stângă.


Widget-urile Media socială


Afișează feed-ul paginii din media socială vizitatorilor site-ului, prin simpla adăugare a widget-ului preferat.

 
 1. Adăugați un link către contul din media socială
 2. Stabiliți câmpurile care vor fi afișate în cadrul widget-ului

 

 

 

 1. Selectați serviciul preferat
 2. Adăugați-vă marcajele pe hartă
 3. Activați setările necesare
 4. Selectați un stil pentru hartă

 

 

Marcaje hartă:
Introduceți adresa dvs., un marcaj pentru titlu și informații suplimentare despre compania dvs.

Puteți adăuga până la 50 de marcaje pe hartă.

 

Widget-ul Video vă permite să adăugați fișiere video găzduite de YouTube și Vimeo. Adăugați widget-ul pe website-ul dvs., dați click pe acesta pentru a afișa setările și introduceți link-ul către video.

Notă:
Asigurați-vă că opțiunea pentru a include video-urile pe website-uri terțe este activată în setările video-ului din partea website-ului gazdă.

 

Puteți adăuga până la 10 imagini în cadrul widget-ului Slider.
Dacă doriți ca slider-ul să nu conțină texte sau butoane, luați în considerare utilizarea widget-ului Galerie și selectarea tipului de design Slideshow. În acest caz, numărul de imagini pe care le puteți adăuga este nelimitat.

 

Adăugați un formular de comentarii cu ajutorul widget-ului Disqus - acesta este disponibil pentru paginile de tip Știri (acele pagini marcate de pictograma "megafon"). Când dați click pe pagina de tip Știri, încă un “megafon” va apărea în partea din stânga - prin intermediul acestuia puteți accesa setările paginii.

Click pe orice postare de pe pagina Știri sau creați una nouă pentru a deschide setările și activați opțiunea Comentarii. Widget-ul Disqus va fi afișat sub postare.

Pentru a activa comentariile, dați click pe website - se vor deschide setările - creați un cont prin intermediul Disqus sau conectați un cont deja existent.

Notă:
Dacă doriți să activați comentariile pe un alt tip de pagini, contactați echipa noastră de Asistență tehnică.

Pentru a adăuga fișiere pe website, utilizați widget-ul Fișier, disponibil în cadrul Constructorului, în tab-ul Media.

 

 

Mai jos puteți vedea lista fișierelor și formatelor permise de widget-ul Fișier.

 

 • simple
 • rtf
 • vnd
 • djvu
 • png
 • jpg / jpeg
 • gif
 • tiff
 • x-icon
 • bmp
 • x-bmp
 • x-ms-bmp
 • .*opendocument.*
 • .*ms-excel
 • .*openxmlformats.*
 • msword
 • pdf
 • zip
 • x-rar
 • x-tar
 • x-gzip

Notă:
Dimensiunea maximă pentru fișiere este de 30 MB.

 • Planurile tarifare uKit
  Tarife
 • Cum pot înlocui șablonul website-ului?
  Interfață
 • Cum să conectez website-ul la un domeniu personalizat?
  Domenii
 • Ce este perioada de probă?
  Tarife
 • Cum pot avea o adresă personalizată în funcție de domeniu?
  Domenii
 • Nu am găsit un design potrivit pentru afacerea mea. Cum procedez în continuare?
  General
 • La finalul perioadei de probă, website-ul va fi șters?
  Tarife
 • Cum modific partea superioară/inferioară a site-ului?
  Interfață